İşte Galatasaray'ın kondisyoneri!

17.08.2020 - 15:20 | Son Güncellenme: 17.08.2020 - 15:20

Alberto Bartali ile yollarını ayıran Galatasaray'ın yeni atletik ve performans uzmanı kim olacak? Şu an Galatasaray'da görev yapan atletik ve performans uzmanı Yasin Küçük kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar...

İşte Galatasaray'ın kondisyoneri!

Burhan Can TERZİ-AJANSSPOR

Galatasaray’da kondisyoner Alberto Bartali’nin ayrılığından sonra sosyal medyada en çok merak edilen konulardan biri takımın kondisiyonerinin kim olacağı...

Ancak şöyle bir gerçek var ki sarı-kırmızılıların bu konuda eğitimin zirvesini yapmış bir kondisyonere sahip: Yasin Küçük.

2012’den bu yana iki ayrı dönemde Galatasaray bünyesinde çalışan Yasin Küçük, halihazırda sarı-kırmızılıların atletik ve performans antrenörü.

İstanbul Üniversitesi’ni bitiren ve aynı zamanda Amerika Birleşik Devletleri’nin Şikago şehrindeki Northeastern Illinois University’de eğitim alan Yasin Küçük aynı zamanda İngiltere’deki St Mary's University’de kuvvet ve kondisyon üzerine yüksek lisansını yapıyor.

Uluslararası seviyede eğitim alan bir konsisyonere sahip Galatasaray’ın şu an bir performans antrenörü eksiği bulunmuyor fakat yine de ekibi daha da güçlendirmek için ekstra bir antrenör alınması tamamen gündem dışı değil.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler