İşte Galatasaray'ın TFF'nin başına istediği 3 isim!

14.02.2019 - 11:08 | Son Güncellenme: 14.02.2019 - 14:08

İşte Galatasaray'ın TFF'nin başına istediği 3 isim!

MHK Başkanı Yusuf Namoğlu'nun istifa etmesinin ardından tepkiler büyüyor. Galatasaray, Yıldırım Demirören'in de görevi bırakmasını istiyor.

İddiaya göre Sarı-Kırmızılılar, TFF Başkanlığı için Faruk Süren, Duygun Yarsuvat ve Adnan Polat isimlerinden birine sıcak bakıyor.

TFF ve MHK'daki gelişmelerle ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Fotospor'un haberine göre Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in, kendisine muhalif olarak ortaya çıkan ama transferlerden sonra birden ortadan kaybolan Faruk Süren’i veya Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım’la da dostluğu bulunan Adnan Polat’ı aday göstermeleri durumunda nasıl tepkiler alacakları hakkında fikir topladığı öne sürüldü.

Mustafa Cengiz’e bir başka tavsiye ise daha önce TFF Başkanı olmak istediğini açıklayan eski başkan Duygun Yarsuvat adının öne çıkarılması.

Yusuf Namoğlu’nun yerine MHK’nin başına kim geçecek?

Eski başkan Oğuz Sarvan'ın adı bir kez daha gündemde. Ama daha önceki dönemlerde hem Galatasaray, hem de Fenerbahçe cephesi Sarvan’ı veto etmişti.

Diğer aday Sarvan’la beraber çalışan Ünsal Çimen. Ona da Beşiktaş’ın itirazı var. Semih Özsoy’un iddiasına göre Demirören’in düşündüğü isim Kuddusi Müfüoğlu. Ama Müftüoğlu’na Fenerbahçe’nin büyük tepkisi var.

Mustafa Çulcu’da adaylar arasında yer alıyor. Gelen bilgiler ise yeni MHK Başkanı’nın yeni ve adı henüz tepkilere karışmamış bir isim olacağı yönünde.

Senin için hazırladığımız haberler