İşte Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın Miha Zajc'dan 3 dileği

03.11.2023 - 08:42 | Son Güncellenme: 03.11.2023 - 08:56

Son dakika | Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Trabzonspor maçı öncesi Fred'in yokluğunda Miha Zajc'tan 3 istekte bulundu. İşte detaylar...

İşte Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın Miha Zajc'dan 3 dileği

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig ve UEFA Konferans Ligi'nde yoluna kayıpsız devam eden Fenerbahçe sakatlık haberleriyle sarsıldı. Süper Lig'in 11'inci haftasında Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek olan Sarı-Lacivertliler'de sakatlığı bulunan Fred'in yerine Miha Zajc'ın forma giymesi bekleniyor.

İsmail Kartal Zajc'dan 3 şey istedi

Sabah'ta yer alan habere göre Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Trabzonspor maçında forma vereceği Miha Zajc ile bir toplantı gerçekleştirdi. Tecrübeli hoca, Sloven futbolcudan 3 istekte bulundu.

1- Pres

İsmail Kartal, Zajc'dan ilk olarak pres yapmasını istedi. Fred'in yokluğunda İsmail Yüksek ile beraber oynayacak olan Zajc'tan orta alandaki top kayıplarına karşı şok presle topun geri kazanılma süresini düşürmesi talep edildi.

İlgini Çekebilir
Fred, Fenerbahçe'yi salonda da yalnız bırakmadı!
Habere Git

2- Hızlı yön değiştirme

İsmail Kartal ikinci olarak Miha Zajc'ı oyun yönünü hızlı şekilde değiştirmesi için uyardı. Djiku'nun yokluğunda geriden oyun kurulumuna katkıda bulunan Fred, hızlı şekilde kanatlara oynuyordu. Kartal, Zajc'dan da Dusan Tadic ve İrfan Can Kahveci'ye uzun top atmasını istedi.

3- Ceza sahasına koşu

Daha önceki Fenerbahçe kariyerinde Miha Zajc'ı ofansif kullanan ve Sloven oyuncudan verim alan İsmail Kartal, öğrencisinden yine ceza alanına koşu yapmasını ve tehlike yaratmasını istedi. Trabzonspor maçında Sebastian Szymanski'ye yoğun pres olacağını tahmin eden İsmail Kartal, Zajc'ı ceza sahasında Zajc ile hücum gücü yaratmayı hedefledi.

Senin için hazırladığımız haberler