Fenerbahçe'de Jorge Jesus, Flamengo'dan Willian Arao'yu İstedi | Transfer Haberleri

16.06.2022 - 14:40 | Son Güncellenme: 16.06.2022 - 14:56

Fenerbahçe transfer haberleri... TFF Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus, Flamengo forması giyen yıldız oyuncuyu istedi.

Fenerbahçe'de Jorge Jesus, Flamengo'dan Willian Arao'yu İstedi | Transfer Haberleri

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Fenerbahçe, ilk olarak 23 yaşındaki Brezilyalı futbolcu Lincoln Henrique ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Sarı-lacivertli takım daha sonra PSV Eindhoven forması giyen Bruma ile görüşmelere başladığını açıkladı.

Jorge Jesus, Willian Arao'yu istedi

Vole'de yer alan habere göre; transfer çalışmalarına sürdüren Kanarya'da teknik direktör Jorge Jesus'un, Brezilya Serie A Ligi ekiplerinden Flamengo'dan Willian Arao'yu istediği belirtildi. 

Carvalho olmazsa Arao için teklif yapılacak

Haberde, Fenerbahçe'nin William Carvalho ile anlaşamaması durumunda, Willian Arao için resmi teklif yapacağı öğrenildi. 

Christian Baroni'ye benzetiliyor

29 yaşındaki oyuncu önlibero mevkisinde görev yapıyor. Hem tarzı hem de oyuncu profiliyle Christian Baroni'ye benzetilen Willian Arao, Sao Paulo altyapısında yetişti. Corinthians, Atletico GO ve Botafogo formaları giyen deneyimli orta saha oyuncusunun kulübüyle sözleşmesi 2023 senesinde sona erecek.

Flamengo kariyeri

Önlibero dışında savunmada da görev yapabilen başarılı oyuncunun kulübüyle olan sözleşmesi 2023 yılına kadar devam ediyor. Flamengo kariyerinde 291 maça çıkan Arao, 25 gol ve 21 asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
Kouyate yarışı... Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor
Habere Git

Willian'dan Torrent açıklaması

Fenerbahçe'nin ilgilendiği Willian, Brezilya basınına Galatasaray teknik direktörü Torrent ile ilgili ilginç açıklamalarda bulunmuş ve şu ifadeleri kullanmıştı:


"Sistemin bir bütün olarak çalışması için yeterince yönlendirmiyor. Ne yapmak istediğini ve talimatlarına uyulursa ne olacağını açıklayamıyor. Bunu kendisinden önce tek tek açıklayan Jorge Jesus’la arasında korkunç bir fark var. Oyuncularının önceden belirlenmiş pozisyonları savunmasını istiyor. Ama sistemin bir bütün olarak çalışması için yeterince yönlendirmiyor"

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına devam etti
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler