İşte Kaan Ayhan konusunda tüm gerçekler

29.07.2020 - 10:58 | Son Güncellenme: 29.07.2020 - 11:02

Galatasaray Kaan Ayhan transfer haberleri... Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, Kaan Ayhan'ın serbest kalma ücretini yatırdı mı? İşte detaylar...

İşte Kaan Ayhan konusunda tüm gerçekler

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Kaan Ayhan’ı kadrosuna katmak için iki gün içerisinde 2.5 milyon Euro’yu toparlamam zorunda olan Galatasaray geçen sene de Kaan’ı ikna etmiş ama elinden kaçırmıştı.

Galatasaray’ın yeni sezon yapılanması kapsamında Fortuna Düsseldorf’ta forma giyen Kaan Ayhan’ı ikna ettiğini Türkiye ilk kez Ajansspor’dan duymuştu. Sarı-kırmızılılar devreye Fenerbahçe girse de bu transfer harekatının kazanını olmak üzere. 

Milli futbolcu sarı-kırmızılılarla her konuda anlaşırken, Fenerbahçe cephesine de “Tercihim Galatasaray” dedi. İş sadece Galatasaray yönetiminin 31 Temmuz’a kadar Kaan’ın 2.5 milyon Euro’luk serbest kalma ücretini Alman kulübüne yatırmasına kaldı.

Aslında Kaan Ayhan geçen sezon başında da Galatasaray forması giymeye hazırdı. Teknik direktör Fatih Terim, milli futbolcuya kendisiyle çalışmak istediğini bildirmiş, Kaan da bu isteğe olumlu yanıt vermişti. Yönetim ise teknik heyete Diagne’nin satışı olursa bu transferin mümkün olacağınu bildirmişti. 

Hem teknik heyet Kaan’ı, hem Kaan Galatasaray’dan gelecek haberi uzun süre bekledi ama Diagne satılamayınca bu transfer harekatı da yattı. Şimdiyse bu transferin artık bitmesi ve iki gün içerisinde paranın yatırılması bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler