İşte İsmail Kartal'ın Fenerbahçe'den Alacağı Ücret

28.06.2023 - 15:49 | Son Güncellenme: 28.06.2023 - 18:50

Son dakika haberleri | Fenerbahçe'nin prensipte anlaşmaya vardığı Teknik Direktör İsmail Kartal'ın geliş tarihi ve alacağı ücret belli oldu. Detaylar.

İşte İsmail Kartal'ın Fenerbahçe'den Alacağı Ücret

AJANSSPOR-HABER

2022-2023 Spor Toto Süper Lig sezonunun bitmesiyle birlikte Teknik Direktör Jorge Jesus ile yollarını ayıran Fenerbahçe, yola yerli bir hoca ile devam edeceğini açıklamıştı.

Ali Koç 'yerli hoca ile çalışacağız' demişti

Sarı-lacivertli kulübün başkanı Ali Koç, geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu açıklamada, "Yeni teknik direktör için birçok kişiye sorduk. Bir kısmı 'Türk olsun' diyor, bir kısmı 'Türkiye'yi bilen yabancı olsun' diyor. Piyasada müsait olan geçen seneye göre çok daha fazla hoca var. Tüm bu görüşlerin ardından, Türkiye'yi bilmeyen, Türkiye'de çalışmayan hoca ile çalışmanın risk olduğuna karar verdik.

Camiayı bilecek, camianın evladı olacak, Samandıra'ya ruh aşılasın düşüncesi de var. Türkiye'yi bilen yabancı hoca 3'ü geçmiyor. Türkiye'yi bilen, burada yıllarca hocalık yapmış, bize uyabilecek hoca dediğiniz zaman 4'ü geçmiyor. Bir sürü isim atılıyor, siz olumsuz anlamda heyecanlandırılıyorsunuz. Sosyal medyada tepkiler yağıyor. Camiayı bilen, ruhu bilen 2 tane Türk hoca ortaya çıkıyor. İsim olarak söylemiyorum. Anlaşma olmadan hiçbir şey söylenemez. Camiayı iyi bilen bir Türk hoca ile çalışacağız" ifadelerini kullanmıştı.

İlgini Çekebilir
İşte İsmail Kartal'ın ekibine dahil etmek istediği isimler!
Habere Git

Ali Koç, İsmail Kartal ile görüştü

Fenerbahçe'nin yerli hoca ile çalışacak olmasının ardından rota Jorge Jesus'tan önce takımı çalıştıran İsmail Kartal'a çevrilmişti. Başkan Ali Koç da, 62 yaşındaki teknik adamla bir görüşme gerçekleştirmiş ve anlaşma sağlanmıştı.

İsmail Kartal İstanbul'da!

Sports Digitale'in haberine göre Fenerbahçe'nin prensip anlaşmasına vardığı teknik direktör İsmail Kartal'ın yarın TSİ 11.00’de Cidde’den kalkacak uçağı erkene alındı. Kartal, İstanbul'a geldi.

Egemen Korkmaz ve Selçuk Şahin'i ekibe dahil etmek istiyor

Öte yandan İsmail Korkmaz, yıllarca Fenerbahçe forması giyen ve şampiyonluklar yaşayan Egemen Korkmaz ile Selçuk Şahin’i de ekibine dahil etmek istiyor. 

İlgini Çekebilir
Barış Alper Yılmaz trafik kazası geçirdi! Son durumu...
Habere Git

İsmail Kartal'ın Fenerbahçe'den alacağı ücret belli oldu

Fenerbahçe'nin İsmail Kartal'a yıllık ne kadar ödeyeceği belli oldu. Portekizli teknik adam Jorge Jesus, Sarı-Lacivertliler'den 7 milyon Euro alırken, İsmail Kartal 1.5 milyon Euro'ya imza atacak. Kartal'ın iki yardımcısı ise 500'er bin Euro alacak.

İsmail Kartal'ın son Fenerbahçe performansı

Öte yandan İsmail Kartal, sarı-lacivertli takım ile son görev aldığı 21 maçta 12 galibiyet, 5 beraberlik, 4 mağlubiyetle 41 puan topladı ve maç başına da 1.95 puan ortalaması yakaladı.

Senin için hazırladığımız haberler