Serie A'da Ayın Oyuncusu Belli Oldu! Kim Min-Jae - Merih Demiral...

30.09.2022 - 15:58 | Son Güncellenme: 30.09.2022 - 18:02

Serie A'da ayın oyuncusu adayları Atalantalı Merih Demiral ile Napolili Kim Min-Jae arasında kazanan belli oldu. İşte Serie A'da Eylül ayı oyuncusu...

Serie A'da Ayın Oyuncusu Belli Oldu! Kim Min-Jae - Merih Demiral...

Lig istatistiklerinden yola çıkan Serie A yönetimi, elde edilen verilere göre ayın en iyi futbolcusu ödülüne aday olmaya hak kazanan oyuncuları açıkladı ve bu listede Atalanta'da forma giyen Merih Demiral ile sezon başında Fenerbahçe'den Napoli'ye transfer olan Kim Min-Jae de yer aldı.

Atalanta 3 gol yedi, Merih parladı

Atalanta'nın sezon başında Juventus'a 20 milyon Euro ödeyerek bonservisini aldığı Merih Demiral, geride kalan 7 haftada takımın gösterdiği iyi performansa yaptığı etkiyle dikkat çekti. Lider Napoli ile eşit puanda ligin 2. sırasında bulunan Atalanta, 11 gol kaydedip, sadece 3 gol yedi. 6 lig maçında görev alan Merih, 1 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 2 maçta sarı kart gördü.

Kim yeni takımıyla göz doldurdu

Lider Napoli'nin yeni transferi Kim Min-Jae de performansıyla göz dolduran futbolcular arasında yer aldı. 25 yaşındaki savunmacı, yeni takımıyla çıktığı 8 karşılaşmada 2 kez gol sevinci yaşadı, 1 mücadelede ise sarı kart gördü.

Serie A Eylül ayının futbolcusu ödülü adayları

  • Merih Demiral (Atalanta)
  • Kim Min-Jae (Napoli)
  • Rodrigo Becao (Udinese)
  • Sergej Milinkovic-Savic (Lazio)
  • Theo Hernandez (Milan)
İlgini Çekebilir
Geçmişe bakmıyoruz demişti... Acun Ilıcalı kapıyı gösterdi!
Habere Git

Kim Min-Jae Eylül ayının oyuncusu seçildi

Fenerbahçe'den Napoli'ye transfer olarak, yeni takımında gösterdiği performansla dikkat çeken Kim Min-Jae, İtalya Serie A'da Eylül ayının oyuncusu seçildi.

Senin için hazırladığımız haberler