İşte Konyaspor'un Kocaman talebi!

02.06.2017 - 14:47 | Son Güncellenme: 02.06.2017 - 14:47

AJANSSPOR ÖZEL/ Özgür SANCAR- Kamuoyu ağırlıklı olarak Aykut Kocaman'ın yeniden Fenerbahçe'nin teknik direktörü olacağı yönünde bir beklentiye sahip; ancak tecrübeli teknik adamın Konyaspor'daki durumu netleşmiş değil. 

Kocaman, yönetim kurulu üyesi Ali Yıldırım'la Fenerbahçe'deki olası yeni dönemle ilgili konuştu, fikir alışverişinde bulundu; fakat hâlen sarı lacivertli kulüp resmi teklifini yapmış değil. 

RESMİ TEKLİF? 

Aykut Kocaman bundan dolayı rahatsız, bu nedenle geleceğiyle ilgili karar adına bir kaç gün daha beklemek gerektiğini söylüyor.

Bu arada Konyaspor'un transferle ilgili çalışmaları konusunda fikirlerini başkan Ahmet Şan ve yetkililerle paylaşıyor; ancak bu belirsizlik yeşil beyazlı kulübün yeni sezon planlamasıyla ilgili sorun yaşamasına neden oluyor. 

KOCAMAN GİDERSE, FENERBAHÇE'DEN İKİ OYUNCU KONYASPOR'A GELECEK 

Ancak Kocaman, Fenerbahçe'ye giderse, Konyaspor para yerine sarı lacivertli kulübün altyapısından yetişen iki oyuncuyu tüm haklarıyla bedelsiz olarak transfer etmek istiyor. 

Uygar Mert Zeybek, Yiğithan Güvenli, Caner Koca, Ramazan Civelek, Abdurrahman Canlı, Samed Karakoç, Erdi Şehit ve diğer takımlarda kiralık olarak oynayan Fenerbahçe'nin altyapı oyuncuları Konyaspor'un listesinde yer alıyor.  

Senin için hazırladığımız haberler