İşte Mustafa Cengiz'in seçim planı!

10.05.2019 - 08:21 | Son Güncellenme: 10.05.2019 - 11:21

İşte Mustafa Cengiz'in seçim planı!

Spor Toto Süper Lig’de liderlik koltuğunda oturan Galatasaray’da başkan Mustafa Cengiz’in planı da netleşti. Cengiz ve yönetimi, hem lig şampiyonluğu hem de Türkiye Kupası’nı kazanarak seçime gitmeyi planlıyor.

Mustafa Cengiz sert şekilde eleştirilmişti

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, ibrasızlıkla sonuçlanan genel kurulun ardından seçime gitmediği için sert bir şekilde eleştirilmişti.

Mustafa Cengiz eleştirilere yanıt verdi

Başkan Cengiz yapılan sert eleştirilere, “Şampiyonluğa oynamasam seçime giderdim. Şimdi desem ki ‘Seçime gidiyorum’, beni hain ilan ederler” ifadelerini kullanmıştı. G.Saray Başkanı Mustafa Cengiz’in son yapılan divan kurulunda eleştirilerin sürmesi üzerine, “Benim gitmemi istiyorlar. Saygı duyuyorum, beni beğenmek zorunda değilsiniz. Ancak Başkan Cengiz’in olmadığı bir seçim istiyorlar” ifadelerini kullandı.

Mali tablo vurgusu yapılacak

Sıcak gelişmeler sonrası Başkan Mustafa Cengiz,  sezon sonunda seçime gitme kararı aldı. Başkan Cengiz yeniden adaylığını koyacak.

Mustafa Cengiz, yönetiminde değişiklikler yapacak

Bu sezon sonunda kazanılacak hem lig hem Türkiye Kupası ile seçime gitmeyi planlayan Başkan Mustafa Cengiz’in yönetiminde de bazı değişikler yapması bekleniyor.

Galatasaray çifte kupa istiyor

Sarı-Kırmızılı Yöneticiler,  iki kupa ile gidilecek seçimde Mustafa Cengiz’in yeniden seçime ihtimalinin çok kuvvetli olduğunu düşünüyor. Başkan Cengiz,  yapılacak seçim yarışında mali tablolardaki iyileşmeyi de koz olarak kullanacak.

Derbinin primini ödediler...

Yönetim, kalan her maçta takımı galibiyet primiyle motive edecek. G.Saray, sezonu 3 lig, 1 kupa finali ile tamamlayacak. Yönetim her maç için 3 milyon TL prim verme kararı aldı. Beşiktaş’a verilen 3 milyon Euro’luk prim oyuncularına ödendi.

Mustafa Cengiz talimat verdi

Oyuncuların ödemeleri konusunda da sorun yaşamak istemeyen Sarı-Kırmızılı idareciler, nakit para arayışına da devam ediyor. Başkan Cengiz’in ödemelerde sorun yaşatmama konusunda yöneticilere talimat verdiği bildirildi.

Albayrak, Florya'dan çıkmıyor

2. Başkan Abdurrahim Albayrak, tüm gününü Florya’da geçiriyor.  2. Başkan Albayrak, futbolcuların tüm sorunu ile yakından ilgileniyor. (Akşam)

Senin için hazırladığımız haberler