İşte Nice'in Ersin Destanoğlu için yaptığı son teklif!

28.06.2021 - 18:37 | Son Güncellenme: 28.06.2021 - 18:51

Transfer haberleri... Fransa Ligi takımlarından Nice, Beşiktaş'ın genç kalecisi Ersin Destanoğlu için 8 milyon Euro'luk transfer teklifinde bulundu.

İşte Nice'in Ersin Destanoğlu için yaptığı son teklif!

Fransa Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Nice'in, Beşiktaş'ın başarılı kalecisi Ersin Destanoğlu için siyah-beyazlı takıma 8 milyon Euro'luk transfer teklifi yaptığı iddia edildi.

8 milyon Euro

Fanatik'te yer alan habere göre; son olarak Lig 1 ekiplerinden Nice, Ersin için Beşiktaş ’ın kapısını resmen çaldığı ortaya çıktı. Güney Fransa temsilcisinin Kara Kartal’a 8 milyon Euro’luk (84 milyon TL) teklifte bulunduğu kaydedildi.

Beşiktaş Yönetimi, ilk etapta Ersin’i takımda tutmak istese de bu bedelin transferde kullanılma durumunun bulunması sebebiyle fikir değiştirebileceği ifade edildi.

Toplantı sonrası karar verilecek

Siyah-Beyazlı idarecilerin bu hafta içinde teknik direktör Sergen Yalçın’la yapılacak olan yeni sezon planlama toplantısında Ersin’in geleceğini belirleyeceği kaydedildi. 

Sıcak bakıyor

Kariyerine Avrupa’da devam etmeye sıcak bakan genç yetenek de gideceği kulüpte düzenli olarak forma giymek istiyor.

Beşiktaş performansı

20 yaşındaki kaleci, Beşiktaş ile çıktığı 45 maçta kalesinde 47 gol gördü. Genç kaleci bu süre zarfında bir lig şampiyonluğu ve bir Türkiye Kupası şampiyonluğu sevinci yaşadı. 

Senin için hazırladığımız haberler