İşte Nobre'nin derbideki favorisi!

05.05.2017 - 16:50 | Son Güncellenme: 05.05.2017 - 16:50

İşte Nobre'nin derbideki favorisi!

'Fenerbahçe'yi daha çok sevdim'

AJANSSPOR ÖZEL/Özgür SANCAR-Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın eski golcüsü Mert Nobre, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuştu. Gündeme dair açıklamalarda bulunan Nobre derbi favorisini açıkladı. İşte Nobre'nin röportajından satırbaşları:

"Derbide her şey olabilir. Avantaj Beşiktaş'ta, Siyah-Beyazlılar son iki sezondur çok iyi, favorim Beşiktaş. Fenerbahçe'nin performansı bu sezon çok kötü. Vodafone Arena'da muhteşem atmosfer olacak. Beşiktaş'ta 5 sezon oynadım, Fenerbahçe'de 2.5 sezon oynadım. Fenerbahçe'yi daha çok sevdim ve kendime daha yakın hissediyorum. İki takımda da mutluluklar yaşadım. Fakat Fenerbahçe benim oynadığım dönemde çok iyiydi"

'Persie Beşiktaş'ta oynasa daha farklı olur'

"Derbide Beşiktaş'ın santrfor oyuncusu Cenk Tosun, Persie ve Emenike'ye göre daha avantajlı çünkü Beşiktaş takımı daha organize ve Quaresma ile Babel ortalarıyla Cenk'i besliyor. Cenk en az bir maçta 2-3 kez net pozisyon yakalıyor. Robin van Persie, Beşiktaş'ta olsa Babel ve Quaresma ile oynasa daha farklı olurdu"

'Emenike hatalı'

"Karşılaşmanın gergin olması normal. Kupa maçında olayların olması maçı etkileyebilir. Büyük bir maç ve tansiyonu yüksek karşılaşma. Emenike'nin Rizespor maçındaki davranışı hatalı. Kendisi güzel bir insan daha önce çalışmadım fakat davranışında hatalı"

'En iyi golcü Cenk Tosun'

"Bu sezon en iyi golcü Cenk Tosun, yabancı olarak ise Vagner Love çok iyi. Eto'o'nun kalitesini herkes biliyor. Cenk Tosun'un başarısında kanat oyuncuları ve takım oyununun önemi var"

'Dadaş Nobre diyorlar'

"Erzurumspor'da bir sezon daha kontratım var. 1 sezon sonra futbolu bırakacağım, kurslar devam ediyor. Erzurum'da insanlar beni seviyorlar, burada bana 'Dadaş Nobre' diyorlar. Ailem şu anda İstanbul'da çocuklarımın okulu olduğu için"

'Talicsca Benfica'da mutsuz'

"Türkiye'de kalacağım. Fabiano ve Josef de Souza iyi arkadaşlarım devamlı görüşüyoruz. Adriano ile aynı şehirdeniz ve sık sık birlikte oluyoruz ve konuşuyoruz. Adriano bir sezon daha Beşitaş'ta kalacak, Türkiye'de çok mutlu. Talisca'da en büyük problem bonservis ücreti. Benfica'da bir sezon daha sözleşmesi var. Talisca Beşiktaş'ta çok mutlu fakat Benfica'da mutsuz" 

 YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler