İşte son durumu! Golcü oyuncu...

10.11.2017 - 09:00 | Son Güncellenme: 10.11.2017 - 09:00

İşte son durumu! Golcü oyuncu...

Cengiz Ünder - Roma

Hazırlık dönemine çok iyi başlayan genç oyuncu, henüz kendini bulabilmiş değil. Ligde 3'ü ilk 11'de olmak üzere 6 maça çıktı. Gole katkı veremedi.

Miroslav Stoch - Slavia Prag

Uzaktan attığı goller dışında Fenerbahçe kariyeri hayal kırıklığıydı. Yeni takımında da bal yapmayan arı izlenimi veriyor. 11'i ilk 11'de, toplam 16 maçta oynadı. Golü ya da asisti yok.

Lukas Podolski - Vissel Kobe

Emeklilik öncesi macera olarak Japonya'yı seçen Poldi, yeni takımında 15 karşılaşmada sahne aldı, 5 kez ağları sarsmayı başardı.

Simon Kjaer - Sevilla

FFP nedeniyle Fenerbahçe onu satmak zorunda kaldı. La Liga'da 8, Şampiyonlar Ligi'nde 3 maçta forma giydi. Spartak Moskova karşısında gol sevinci yaşadı.

Marcelo - Lyon

Beşiktaşlı taraftarlar, Pepe-Marcelo ikilisini defansın göbeğinde hayal ederken yüksek bir bonservis bedeliyle satıldı. Türkiye'deki istikrarlı performansını Lyon'da sürdürüyor. Ligde geride kalan 12 haftanın 11'inde ilk 11'de oynadı. Yalnızca 1 maçta kırmızı kart cezası nedeniyle oynayamadı. Avrupa Ligi'ndeki 4 mücadelede de 90 dakika süre aldı.

Emmanuel Emenike - Olympiakos

Fenerbahçe'de yıllarca problem adam olarak eleştirilerin hedefi olan Emenike, Komşu'ya transfer oldu. 4'ü ilk 11'de olmak üzere 9 kez sahaya çıktı. Kupada 3, Şampiyonlar Ligi'nde 1 gol kaydetti.

Bruma - RB Leipzig

23 yaşındaki oyuncu, kariyerindeki 2. 10 milyon euro üstü transferini yaptı. 9'u ilk 11'de 14 maça çıktı, Galatasaray'da geçen sezon gösterdiği skorer performanstan uzak kaldı. 1 golü ve 1 asisti var.

Gregory van der Wiel - Cagliari

Fenerbahçe'de saha içinden çok saha dışında yaşadıklarıyla konuşulan Van der Wiel, İtalya'da adeta tatil yapıyor. 12 haftası geride kalan ligde yalnızca 45 dakika sahada yer bulabildi.

Demba Ba - Shanghai Shenhua

2. Beşiktaş macerası kısa sürdü, takımda tutulması için anlaşma yapılamadı. Çin'e geri döndü, uzun süredir futbol oynamıyor. Devre arasında tekrar Türkiye'ye transfer olması şaşırtmaz.

Salih Uçan - FC Sion

Yıllardır, ha parladı ha parlayacak diye beklenen Salih Uçan, artık iyiden iyiye umutları tüketti. Ligin sondan 2. sırasında yer alan Sion'da 8 kez forma giydi, sadece 1 golü var.

Ersan Gülüm - Adelaide United

Demba Ba gibi kiralık olarak 2. Beşiktaş macerası yaşadı, sahaya çıkmadan geri döndü. Çin'den Avustralya'nın Adelaide United takımına gitti. 5 haftası biten ligde 3 kez ilk 11'de oynadı.

Moussa Sow - Al Ahli FC Dubai

Fenerbahçe, transfer sezonunun son anına kadar onu tekrar kiralamaya çalıştı, anlaşma olmayınca takımına döndü. Al Ahli'de 4 maçta mücadele eden Sow yalnızca 1 kez ağları sarstı.

Oleksandr Karavayev - Zorya Luhansk

Kanarya'ya neden geldiği, takımda ne yaptığını kimsenin bilmediği oyuncu, Zorya'ya döndü. Toplamda 14 maçta oynadı, 1 gol ve 1 asisti bulunuyor.

Semih Kaya - Sparta Prag

Yıllardır yakasını sakatlıklardan kurtaramayan Semih, Çekya'da kaderinden kaçamadı. Sezon başında sakatlanan futbolcu, Temmuz'dan beri sahaya çıkamadı.

Riad Bajic - Udinese

5.5 milyon euro'ya transfer oldu ancak hayal kırıklığı yarattı. İtalya'da yalnızca 60 dakika sahada kalabildi, golü yok.

Luis Pedro Cavanda - Standard Liege

Galatasaray'ın son yıllardaki en büyük transfer fiyaskolarından birisi. Ülkesi Belçika'nın Standart Liege'e kiralanan Cavanda, 8 maça çıktı, gole katkı veremedi.

Lionel Carole - Sevilla

Galatasaray'da vasat 2 sezon geçirdi, Sevilla'ya kiralandı. İspanyol ekibinde rotasyon futbolcusu durumunda. Lig, kupa ve Avrupa Ligi'nde toplam 6 kez şans buldu.

Cenk Gönen - Malaga

Hiç kimsenin beklemediği bir şekilde Galatasaray'a para kazandırarak Malaga'ya transfer oldu. Hazırlık maçlarında olağanüstü kötü bir performans sergileyince sezon başlamadan bileti kesildi. Malaga'nın 26 kişilik kadrosunda bu sezon hiç süre alamayan tek oyuncu.

Andreas Beck - Stuttgart

Ülkesine dönen Beck, Stuttgart'ta düzenli olarak forma giyiyor. 10 karşılaşmada 2 asisti bulunuyor.

Wesley Sneijder - Nice

Nereden nereye...' başlıklı yazılara konu olacak bir Fransa macerası yaşıyor. Galatasaray'da yaşadığı şaşalı günler geride kaldı, hocası Favre ile problem yaşayan Sneijder 7 maçta şans bulabildi. Bazen 18 kişilik kadroya bile giremiyor. Hollandalı oyuncu, son olarak milli takıma çağrılmamasıyla ilgili "Nice'de düzenli oynayamıyorum. Çağrılmadığım zamanlar evde boş boş oturmak çok acı veriyor" dedi.

Rhodolfo - Flamengo

Beşiktaş'ta sakatlıktan sonra geriye dönemeyen Brezilyalı, ülkesinde tekrar formunu buldu, 18 maçta görev aldı.

Vincent Aboubakar - Porto

Beşiktaş onu elinde tutamadığı için çok pişman. Porto'da muhteşem bir sezon geçiriyor. Ligde 11 maçta 9, Şampiyonlar Ligi'nde 3 maçta 3 gol attı. Yüksek bir bonservis bedeliyle büyük liglere transfer olması bekleniyor. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler