Soner Aydoğdu'nun yeni adresi! Anlaşma sağlandı...

01.02.2024 - 11:25 | Son Güncellenme: 01.02.2024 - 11:41

Samsunspor'dan ayrılmaya hazırlanan tecrübeli orta saha oyuncusu Soner Aydoğdu'nun yeni takımı belli oluyor. 33 yaşındaki futbolcu Gaziantep FK ile prensip anlaşmasına vardı.

Soner Aydoğdu'nun yeni adresi! Anlaşma sağlandı...

AJANSSPOR - HABER

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Antalyaspor’dan transfer edilen ve Samsunspor'un Süper Lig biletini almasında büyük katkısı olan Soner Aydoğdu, Karadeniz ekibinde bu sezon düzenli forma bulamıyor.   

Kırmızı beyazlı ekiple yollarını ayıracak olan 33 yaşındaki orta saha gelen transfer tekliflerini değerlendirmeye başlamıştı.

Gaziantep FK ile anlaştı

Sivasspor'un da gündeminde olan Soner Aydoğdu, son dönemde aldığı skötü sonuçlarla düşme potasına giren Gaziantep FK ile prensip anlaşmasına vardı. Tecrübeli oyuncunun en kısa sürede kırmızı siyahlı takımla sözleşme imzalaması bekleniyor.

14 maçta 460 dakika forma giydi

Ocak 2023’te Samsunspor’a transfer olan Soner Aydoğdu, Karadeniz temsilcisinin formasını toplamda 26 maçta giyerken, 3 gol ve 3 asist kaydetti. Bu sezon düzenli forma şansı bulamayan Soner Aydoğdu, Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda 14 maçta 460 dakika sahada kaldı. 1 gol atan başarılı futbolcu, 2 kez de arkadaşlarına asist yaptı

Akhisaspor ile Türkiye Kupası kazandı

Profesyonel kariyerinde ilk olarak, altyapısından yetiştiği Gençlerbirliği'nin formasını giyen Soner Aydoğdu, Hacettepe, Trabzonspor, Akhisarspor, Başakşehir, Göztepe ve Antalyaspor'da oynadı.

Akhisarspor ile 2017-2018 sezonunda Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşayan deneyimli orta saha, A Milli Takım formasını da iki kez giyme başarısı gösterdi.  

Senin için hazırladığımız haberler