Trabzonspor için transferde Tolga Ciğerci iddiası

09.06.2022 - 14:08 | Son Güncellenme: 09.06.2022 - 14:21

Başakşehir ile sözleşmesi sona eren 32 yaşındaki orta saha Tolga Ciğerci'nin yeni takımının kim olacağıyla ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Trabzonspor için transferde Tolga Ciğerci iddiası

Süper Lig kariyerinde Galatasaray ve Fenerbahçe formalarını da terleten eski milli futbolcu Tolga Ciğerci'nin Başakşehir ile olan sözleşmesi 30 Haziran'da sona eriyor. İstanbul ekibinin sözleşme yenilemeyi düşünmediği tecrübeli futbolcunun yeni adresi merak konusu oldu.

Trabzonspor iddiası

Fanatik'te yer alan iddiaya göre; 32 yaşındaki Tolga Cigerci ile kadrodaki yerli alternatiflerini çoğaltmayı hedefleyen son şampiyon Trabzonspor'un ilgileniyor.

Çok yönlü olması değerli kılıyor

Yeni sezonda Dorukhan ve Denswil gibi farklı mevkilerde oynayabilen futbolcuların transferine öncelik vereceklerini açıklayan Abdullah Avcı'nın, ön liberonun yanı sıra merkez orta saha, orta saha sol ve hatta gerektiğinde stoperde oynayabilmesinden dolayı Tolga Ciğerci'yi kadrosunda görmek isteyebileceği ifade edildi. 

İlgini Çekebilir
Umut Güneş'ten transfer açıklaması! Trabzonspor ve Başakşehir...
Habere Git

32 maçta oynadı

Geçtiğimiz sezon Süper Lig’de 32 maça çıkan gurbetçi futbolcu, 1 gol atarken 1 de asist yaptı.  Güncel piyasa değeri 1.1 milyon Euro olan Tolga, 3 kez de A Milli Takım'da oynama şansını yakaladı.

Galatasaray'da lig şampiyonluğu kazandı

Futbola Almanya'da Wolsburg altyapısında başlayan Tolga Ciğerci, sırasıyla Wolfsburg A Takımı, Borussia Mönchengladbach, Hentha Berlin, Galatasaray, Fenerbahçe ve Başakşehir formaları giydi. Tecrübeli oyuncu Galatasaray ile lig ve süper kupa şampiyonluğu yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler