İşte Tolunay Kafkas’ın Çileği! Fenerbahçe’ye Rakip Oldu

11.07.2023 - 12:50 | Son Güncellenme: 11.07.2023 - 12:54

Ankaragücü’nde Teknik Direktör Tolunay Kafkas’ın çileği belli oldu. Başkent ekibinin Fenerbahçe’yle de adı anılan Kosuke Nakamura için temaslarına başladı.

İşte Tolunay Kafkas’ın Çileği! Fenerbahçe’ye Rakip Oldu

AJANSSPOR HABER

Transfer döneminin hızlı ekiplerinden Ankaragücü’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Transferle ilgili olarak açıklamada bulunan Teknik Direktör Tolunay Kafkas’ın hayalindeki kaleci belli oldu.

Tolunay Kafkas açıkladı

“’Çilek’ diye tabir edilen bir Japon kaleci ile görüşüyoruz” ifadeleriyle ipucu veren Tolunay Kafkas’ın aklındaki isim ortaya çıktı. Yurt’un haberine göre; Başkent ekibinin, Ankaragücü Fenerbahçe’yle de adı anılan Kosuke Nakamura'yı için atağa geçti.

Fenerbahçe 5 milyon Euro teklif etti

Fenerbahçe’nin 5 milyon Euro teklif ettiği iddia edilen Kosuke Nakamura'yı için, kulübü Portimonense’nin ise 6 milyon Euro talep ettiği iddia edilmişti. Ankaragücü’nün de devreye girdiği öne sürülürken, Portekiz ekibinin Başkent ekibinden istediği bedelle ilgili olarak ise bilgi paylaşılmadı.

İlgini Çekebilir
Riva'da kritik zirve! İşte gündem maddeleri...
Habere Git

Geçen sezon 32 maça çıktı

Kosuke Nakamura, geride kalan sezonda toplam 32 resmi maça çıktı. 28 yaşındaki file bekçisi söz konusu maçlarda 49 kez kalesinde gol gördü. 

Serbest kalma bedeli 40 milyon Euro

2025 yılına kadar anlaşması bulunan Japon kalecinin sözleşmesinde serbest kalma maddesi de bulunuyor. 28 yaşındaki eldivenin serbest kalma bedelinin 40 milyon Euro olduğu ifade edildi. 

Lyon reddedildi

Fransız devi Lyon’un da transfer etmek istediği Japon kaleci için ortaya koyulan teklif reddedildi. Fransız temsilcisinin 3.5 milyon Euro teklif ettiği, Portimonense’nin ise bunu reddettiğine vurgu yapıldı.

İlgini Çekebilir
G.Saray yıldız oyuncu için yeni bir teklif yaptı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler