Trabzonspor-Fenerbahçe Maçını Spiker Ali Ferahbot Anlatacak

24.12.2022 - 11:05 | Son Güncellenme: 24.12.2022 - 11:18

Süper Lig'in 15. hafta mücadelesinde oynanacak Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasını anlatacak spiker belli oldu. Dev maçı Ali Ferahbot anlatacak. Detaylar.

Trabzonspor-Fenerbahçe Maçını Spiker Ali Ferahbot Anlatacak

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'in 15. hafta mücadelesinde Trabzonspor,  bu akşam sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak.

Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Halil Umut Meler yönetecek. Karşılaşmayı beIN Sports HD 1 naklen yayınlayacak.

Ligde 23 puanla 7. sırada yer alan bordo-mavililer, 29 puanla lider durumda bulunan sarı-lacivertli takımı yenerek rakibi ile arasındaki puan farkını 3'e indirmek istiyor.

İlgini Çekebilir
Akyazı'da dev maç! Trabzonspor-Fenerbahçe...
Habere Git

Fenerbahçe ligde 13 maç sonunda 29 puanla lider konumunda bulunuyor. Geçen yılın şampiyonu Trabzonspor ise 23 puanla 7. sırada yer alıyor.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının spikeri Ali Ferahbot

Öte yandan, Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki dev maçı anlatacak spiker de belli oldu. beIN Sports spikerlerinden Ali Ferahbot, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile karşılaşmayı anlatacağını açıkladı.

Ali Ferahbot: "O golü böyle anlattın, bu golü şöyle anlattın demek yok"

Ferahbot paylaşımında, "Süper Lig'e müthiş bir maç ile başlıyoruz. Peşinen anlaşalım abi, o golü böyle anlattın, bu golü şöyle anlattın demek yok. Beni tanıyanlarınız golleri nasıl anlattığımı biliyor. Trabzonspor-Fenerbahçe cumartesi 19.00'da beIN Sports'a beklerim" ifadelerini kullandı. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Dursun Özbek'ten operasyon! Görevden alındı
Habere Git

Ali Ferahbot hakkında

Ali Ferhabot, 1979 yılının Eylül ayında dünyaya gelmiştir. Bein Sports’ta futbol maçlarını anlatan Ferahbot, Ankara doğumludur. Başarılı spiker Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi mezunudur. Ferahbot, diksiyon ve spikerlik eğitimi almıştır.

Ali Ferahbot, 9 yaşından beri maç spikeri olma hayalini kurduğunu ve küçüklüğünde çevresindeki insanlara maç anlattığını söylemiştir. Ferahbot, maç anlatmayı, film izlemeyi, müzik dinlemeyi ve seyahat etmeyi sevmektedir. Bein Sports spikeri Ferahbot, mesleğe 1998’e Ankara’da başlamıştır. Ankara’nın çeşitli yerel radyolarında maç anlatan Ferahbot, medyadaki kariyerine 1998 yılında Ankara’da muhabir olarak başlamış, sonrasında program sunmuş ve radyo da maç anlatmıştır. 

İlk anlattığı maç ise 1998-1999 sezonunda oynanan Ankaragücü ve Galatasaray karşılaşması olmuştur. Uzun seneler, Best Fm, Tatlıses Fm, Best Fm ve TRT FM’ de program sunucusu olarak çalışmıştır.

Ali Ferahbot GS TV’de sunuculuk yapmıştır ve bir Galatasaray taraftarı olarak bilinmektedir. Ferahbot bir röportaj kendisine en fazla bu sorunun sorulduğunu, küçükken bir takım tutsa da artık profesyonel olarak futbol dünyasında olduğu için bu cevaba milli takım yanıtını verdiğini söylemiştir. 

İlgini Çekebilir
Murat Sancak, Samet Akaydın transferini resmen açıkladı: Fenerbahçe, Galatasaray...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler