Trabzonspor'da sıradaki yolcu Anders Trondsen!

11.01.2022 - 08:40 | Son Güncellenme: 11.01.2022 - 10:38

Devre arası transferinde en hareketli olan kulüp Trabzonspor. Bordo mavililerde ardı ardına imzalar gelirken, takımdan ayrılacak 3. futbolcu da belli oldu.

Trabzonspor'da sıradaki yolcu Anders Trondsen!

3 transfer geldi, iki kişi gitti!

Karadeniz ekibinde Kouassi, Edin Visca ve son olarak Puchacz transfer edilirken, kiralık olarak takımdan gitmesine izin verilen Abdülkadir Parmak'ın ardından Yusuf Sarı'nın sözleşmesi karşılıklı anlaşarak feshedilmişti. 

Yabancı sayısı 16 oldu

Dün açıklanan Puchazs transferi sonrasında Trabzonspor 'da yabancı sayısı 14'e çıktı. Lisanları dondurulan ancak sözleşmeleri devam eden Edgar ve Gervinho da hesaba katıldığında bu sayı 16'ya yüksekliyor. 

İlgini Çekebilir
Ara transferin kralı! Bir kalemde 70 milyon TL
Habere Git

Anders Trondsen ile yollar ayrılacak

Fanatik'in haberine göre; Bordo mavililer bu nedenle ara transfer döneminde Norveçli futbolcu Anders Trondsen ile yolları ayırmaya hazırlanıyor. Süper Lig 'den başta Giresunspor ve Çaykur Rizespor olmak üzere çok sayıda talibinin olan ve Avrupa'dan bazı kulüplerin de ilgilendiği 26 yaşındaki futbolcuya Trabzonspor yönetiminin kolaylık sağlayacağı öğrenildi.

Zorunluluktan sol bek oynadı

Trabzonspor'a asıl bölgesi olan orta saha için transfer edilen Trondsen, sol bekte yaşanan sıkıntılar nedeniyle savunmanın solunda oynamak zorunda kaldı.

Geldiği gibi sakatlandı

Geçtiğimiz sezonun başında Rosenborg'tan 950 bin Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen Norveçli futbolcu hiçbir resmi maçta forma giyemeden geçirdiği sakatlık nedeniyle sezonu kapatarak yaklaşık 1 sezon forma giymedi. Bu sezon oynamaya başlayan Trondsen yine yaşadığı sakatlıklar nedeniyle zaman zaman formasından uzak kaldı.

13 maçta oynadı

Bordo mavili formayla 13 maça çıkan Anders Trondsen, Norveç Milli Takımı'nda da 4 kez forma giydi. Norveçli futbolcunun güncel piyasa değeri 900 bin Euro.

Senin için hazırladığımız haberler