İşte Trabzon’un Ekuban’a biçtiği fiyat!

27.05.2021 - 23:09 | Son Güncellenme: 27.05.2021 - 23:13

Trabzonspor’da Avrupa kulüplerinin transfer listesinde yer alan Caleb Ekuban için istenecek bonservis bedeli belli oldu. İşte detaylar…

İşte Trabzon’un Ekuban’a biçtiği fiyat!

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig’de şu ana kadar transferin en flaş takımı Trabzonspor olarak göze çarptı. Bordo-mavililer sezon biter bitmez Gervinho ve Bruno Peres gibi iki önemli oyuncuya  imza attırdı.

Karadeniz ekibinde bir taraftan da gözler takımdan ayrılacak futbolcularda. Bu isimlerin başında ise Caleb Ekuban geliyor. 

Trabzon'dan Ekuban'ın menajerine mesaj

Gana basınına göre Trabzonspor, Ekuban’ın menajerine gelecek tekliflere açık olduğunu bildirdi. İtalya’da yetişen Gana asıllı golcüye daha önce Serie A’dan hem Fiorentina hem de Sampdoria talip olmuştu.

Celtic 6 milyon Euro ile kapıyı çaldı

Ayrıca Fransa'dan ise St. Etienne de golcü oyuncuyu yakın takipte. Yine Celtic’in de bordo-mavililere Ekuban için 6 milyon Euro önerdiği ancak bu teklifin kabul edilmediği belirtiliyor.

Trabzonspor 10 milyon Euro istiyor

Trabzonspor ise Caleb Ekuban için 10 milyon Euro’luk bonservis bedeli belirledi. Bordo mavililer 2019'da 1 milyon Euro karşılığında aldığı futbolcuyu bu rakama satabilirse önemli bir kar sağlayacak. 

Trabzonspor'da şu ana kadar 103 maça çıkan Ekuban, 29 gol ve 18 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler