İşte yeni Aslan! Galatasaray ile 2 yıllık anlaşma...

10.06.2020 - 16:18 | Son Güncellenme: 10.06.2020 - 16:27

Çaykur Rizespor forması giyen Oğulcan Çağlayan, gelecek sezon Galatasaray forması giyecek. Futbolcunun sarı-kırmızılı takımla kaç yıllığına anlaştığı ortaya çıktı.Tüm detaylar...

İşte yeni Aslan! Galatasaray ile 2 yıllık anlaşma...

ÖZGÜR SANCAR - AJANSSPOR

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Çaykur Rizespor forması giyen Oğulcan Çağlayan transferinde mutlu sona ulaştı. Oğulcan, Galatasaray ile kaç yıllık anlaşma yaptı? Detaylar haberimizde...

Galatasaray, Oğulcan Çağlayan transferinde mutlu sona ulaştı

Süper Lig'de kalan son 8 haftaya odaklanan Galatasaray, gelecek sezon için de transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılılar, Çaykur Rizespor forması giyen Oğulcan Çağlayan transferinde istediği sonucu elde etti. Taraflar uzlaşmaya vardı.

Oğulcan ile 2 yıllık sözleşme imzalanacak

24 yaşındaki futbolcu Oğulcan Çağlayan, Galatasaray'a haftalar önce söz vermişti. Uzun yıllardır düşlediği sarı-kırmızılı formayı gelecek sezondan itibaren terletecek futbolcu ile 2 yıllık sözleşme imzalanacak.

Oğulcan'a makul bir ücret ödenecek

Bu arada, Galatasaray'ın mali yapısı da düşünülerek Oğulcan Çağlayan'a makul bir ücret önerildiği ve futbolcunun öneriye olumlu yanıt verdiği öğrenildi.

Oğulcan'ın bonservis gibi bir maliyeti yok

Senin için hazırladığımız haberler