Burak Elmas, Masaya Yumruk Vurdu! Fatih Terim ile Servet Yardımcı...

28.03.2022 - 17:24 | Son Güncellenme: 28.03.2022 - 17:29

Burak Elmas'ın TFF'de masaya yumruğunu vurmasına neden olan sözü Rezan Epözdemir açıkladı. Neden, TFF Başkanvekili Servet Yardımcı'nın Fatih Terim'in ilişkilerini bozduğunu söylemesi. İşte detaylar..

Burak Elmas, Masaya Yumruk Vurdu! Fatih Terim ile Servet Yardımcı...

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın mali ve idari genel kurulda Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir ile yaptığı bir görüşmede sinirlenip masaya yumruğunu vurduğunu açıklamasına dair tartışma yeni bir boyut kazandı. TFF, yaptığı açıklamada Elmas'ın yumruk açıklamasının hayal ürünü olduğunu savunmuştu.

Epözdemir VAR Odası'na bağlandı

İddia edilen yumruk vurma olayı sırasında Galatasaray'ın ikinci başkanı olan Avukat Rezan Epözdemir, başkan Elmas'ın kendilerine söz konusu olayı anlattığını söyledi. TV100'de yayınlanan VAR Odası programına konuşan Epözdemir, TFF'ye yapılan ve yumruk olayının yaşandığı ziyaret kendisinin başkan Elmas tarafından bilinçli götürülmediğini söyledi.

Rezan Epözdemir olayı anlattı

Epözdemir, Elmas'ın kendilerine teknik direktörleri Fatih Terim için kullanılan bir ifadeden ötürü masaya yumruğunu vurduğunu anlattığını söyledi. Epözdemir, şunları söyledi: "Başkan bana dedi ki, 'TFF Başkanvekili, (Servet Yardımcı) Fatih Terim ile ilgili yakışıksız bir ifade kullandı"... Ama bu hocayı gönderin falan filan değil... Yani tam hatırlamıyorum. Yanlış bir şey söylemek istemiyorum ama "İlişkilerimizi hep hoca bozuyor" meyanında, yani ona benzer bir şeyler olabilir. Çok net hatırlamıyorum ama "Hocayı gönderin falan" değil yani. Hatta benimle ilgili de söylemişler. Espri falan da yapmışlar "İyi ki getirmemişsiniz" demişler benimle ilgili, ne kadar doğrudur bilmiyorum. Yani "İlişkilerimizi hocayla Rezan bozuyor" meyanında. Tam net hatırlamıyorum. Yanlış bir şey söylemek istemiyor. Böyle bir ifade kullanınca başkan da sinirlendiğini, masaya yumruğunu vurduğunu, bunun kabul edilemez olduğunu söylediğini anlattı. Sonra Nihat Bey'in (Özdemir) o iddia edilen ifadeleri kullandığını söyledi. Ama sayın başkan bize bunu söyledi."

Elmas mali ve idari kurulda açıkladı

Olaylar nasıl cereyan etti? Burak Elmas, hafta sonu yapılan mali ve idari genel kurulda “Federasyon Başkanı’nın odasında hocama laf edildiği zaman masaya yumruk vurdum" dedi. Bu açıklama üzerine TFF, "Masaya yumruk vurma olayı tamamen hayal ürünü" diyerek, yalanladı.

"Nihat Özdemir 'Buraya atandım' dedi"

Elmas, bu açıklama üzerine bir açıklama daha yaparak şunları söyledi: "Benim tepkimden sonra Servet Yardımcı ortamı sakinleştirmek için ‘Sen benim söylediğimi yanlış anladın. Ben kötü bir ithamda bulunmak istemedim’ dedi. Daha sonrasında TFF Başkanı Nihat Özdemir araya girerek ‘Burak Başkan, biliyorsun ben de buraya atandım. Kurullardan falan da memnun değilim’ dedi."

Senin için hazırladığımız haberler