İstenmeyen adam ilan edilen Radamel Falcao'dan flaş tavır

14.08.2021 - 13:41 | Son Güncellenme: 14.08.2021 - 13:48

Son dakika spor haberleri... Galatasaray'da istenmeyen adam ilan edilen Radamel Falcao'dan flaş bir hamle geldi. İşte tüm detaylar...

İstenmeyen adam ilan edilen Radamel Falcao'dan flaş tavır

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'da Başkan Burak Elmas yüksek maliyeti nedeniyle gözden çıkarılan Radamel Falcao ile görüşerek kendisine kulüp bulmasını istemişti. Fatih Terim de Kolombiyalı yıldızı dün oynanan St. Johnstone maçının kadrosuna almamıştı. İstenmeyen adam Falcao'dan flaş bir hamle geldi.

"Galatasaray'ı kafasından silmiş"

Sosyal medyayı çok aktif bir şekilde kullanan yıldız futbolcu, Galatasaray'ın St. Johnstone galibiyetle ilgili tek bir paylaşım bile yapmadı. Daha önce sakatlığı nedeniyle oynayamadığı maçlardan sonra sürekli Sarı-Kırmızılı takımla ilgili paylaşımlarda bulunan Falcao'nun gösterdiği tavır, "Galatasaray'ı kafasından silmiş" yorumlarını da beraberinde getirdi. Başkan Burak Elmas'ın yaptığı, "Falcao'nun yıllık brüt maliyeti 9.5 milyon dolar" açıklamasının da bu tavırda etkili olduğu belirtiliyor.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, St. Johnstone ile oynanan maç öncesinde  Falcao ile ilgili soru sorulmasına tepki göstermişti.

"Sürekli Falcao'yu soruyorsunuz"

Basın toplatısında Fatih Terim, "Sürekli Falcao'yu soruyorsunuz. Ben de ısrarla cevap veriyorum. Kadroda yoksa, bir sebebi vardır. Sebep demeyelim, teknik bir karar diyelim. Bu daha doğru olur" dedi. 

Sakatlıklardan kurtulamadı

2019-2020 sezonunda Monaco'dan Galatasaray'a transfer olan Radamel Falcao, Sarı Kırmızı formayla kendisinden beklenen patlamayı bir türlü gerçekleştirememiş ve sakatlık problemlerini atlatamamıştı.

Radamel Falcao'nun Galatasaray performansı

Galatasaray'da 2 yıl forma giyen Radamel Falcao, Sarı Kırmızı formayla çıktığı toplam 41 karşılaşmada 20 kez fileleri havalandırdı. Radamel Falcao sakatlıkları sebebiyle tam 48 karşılaşmada forma giyemedi.

Senin için hazırladığımız haberler