Brezilya-İsviçre: 1-0 (Maç Sonuc-Özet)

28.11.2022 - 20:05 | Son Güncellenme: 28.11.2022 - 20:58

Katar'ın ev sahipliğini yaptığı 2022 FIFA Dünya Kupası G Grubu'nda Brezilya, İsviçre'yi mağlup etti. İşte maç sonucu, özet, goller ve karşılaşmadan detaylar...

Brezilya-İsviçre: 1-0 (Maç Sonuc-Özet)

AJANSSPOR-HABER

Katar'ın ev sahipliğini yaptığı 2022 FIFA Dünya Kupası G Grubu'nda Brezilya, 974 Stadyumu'nda karşılaştığı İsviçre'yi 1-0 mağlup etti ve 2'de 2 yaparak son 16 turuna yükseldi. İsviçre ise 3 puanla 2. sırada kaldı ve gruptan çıkma şansını Sırbistan maçına bıraktı.

Sambacılar'a turu getiren golü 83. dakikada Carlos Casemiro kaydetti.

Vinicius Junior, VAR'a takıldı

İlk yarısı 0-0 berabere biten maçta Brezilya aradığı golü 64. dakikada buldu ancak gol geçersiz sayıldı. Brezilya'da Vinicius Junior'ın attığı golü VAR'dan kontrol eden maçın hakemi Ivan Cisneros, ofsayt gerekçesiyle golü iptal etti.

Seferovic 2. yarı oyuna girdi

Galaatsaray'ın golcü oyuncusu Haris Seferovic, yedek başladığı karşılaşmanın 76. dakikasında Breel Embolo'nun yerine oyuna dahil oldu.

İlgini Çekebilir
F.Bahçeli eski oyuncu takımına veda etti! Kulübü duyurdu...
Habere Git

Casemiro'dan müthiş gol

Sambacılar galibiyet golü için 83. dakika bekledi. Rodrygo'nun attığı pasla ceza sahası içerisinde topla buluşan Carlos Casemiro, ayağının dışıyla şık bir vuruş yaptı ve topu İsviçre kalecisi Yann Sommer'in uzanamayacağı köşeye yolladı 1-0. 30 yaşındaki orta saha oyuncusu, milli takım ile çıktığı 67 karşılaşmada 6 gol ve 3 asist kaydetti.

Neymar forma giymedi

Öte yandan, gruptaki ilk maçında Sırbistan'ı 2-0 yenen Brezilya'da, yıldız futbolcu Neymar, ayağındaki sakatlık nedeniyle karşılaşmada forma giymedi. 

İlgini Çekebilir
Başkan Borja Sainz'in transferini duyurdu! G.Saray, F.Bahçe...
Habere Git

Puan durumu

2022 Dünya Kupası G Grubu
1- Brezilya: 6
2- İsviçre: 3
3- Kamerun: 1
4- Sırbistan: 1

Brezilya şeytanın bacağını kırdı

Bilindiği üzere; Brezilya ve İsviçre, FIFA Dünya Kupası tarihinde daha önce karşılaştıkları iki maçtan da beraberlikle ayrılmış oldu. Bu sonuçla Sambacılar şeytanın bacağını da kırmış oldu. 

Senin için hazırladığımız haberler