İtalya - Türkiye Ümit Milli Takım maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

25.03.2024 - 16:37 | Son Güncellenme: 25.03.2024 - 16:40

UEFA Avrupa 21 Yaş Altı Şampiyonası Elemeleri’nde A Grubu’nda mücadele eden Türkiye, İtalya’ya konuk oluyor. Maç ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

İtalya - Türkiye Ümit Milli Takım maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

AJANSSPOR HABER

Türkiye U21 Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde İtalya ile kozlarını paylaşacak. Zorlu maç ne zaman ve hangi kanalda olacak? Detaylar...

İtalya U21 - Türkiye U21 maçı ne zaman ve hangi kanalda?

İtalya - Türkiye maçı 26 Aralık Salı günü saat 20:15’te başlayacak. Karşılaşma A Spor ekranlarından şifresiz olarak ekranlara gelecek.

Maçın hakemi belli oldu

Müsabakayı, İspanyol hakem Cesar Soto Grado yönetecek. Grado'nun yardımcılıklarını aynı ülkeden Pau Cebrian Devis ile Carlos Alvarez Fernandez yapacak.

Türkiye Ümit Milli Takımı, 21 Yaş Altı Şampiyonası Elemeleri’nde 5 karşılaşmada 3 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. İtalya, İrlanda, norveç, Letonya ve San Marino gibi takımlarla aynı grupta mücadele eden Türkiye, puan sıralamasında topladığı 6 puanla 5. sırada yer alıyor. Türkiye İtalya galibiyetiyle beraber Letonya ve Norveç takımlarını puan sıralamasında yakalamayı hedefliyor.

 
 

Ümit Milli Takımı'nın İtalya maçı aday kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

Kaleci: Doğan Alemdar (Troyes), Emre Bilgin (Fatih Karagümrük), Deniz Dilmen (RAMS Başakşehir)

Defans: Ahmetcan Kaplan (Ajax), Emin Bayram (KVC Westerlo), Taha Altıkardeş (Göztepe), Emir Ortakaya (Kocaelispor), Yasin Özcan (Kasımpaşa), Kazımcan Karataş (MKE Ankaragücü), Ravil Tagir (KVC Westerlo), Metehan Baltacı (Eyüpspor), Uğur Kaan Yıldız (Ümraniyespor)

Orta Saha: Bartuğ Elmaz (Sivasspor), Cihan Çanak (Standard Liege), Emirhan İlkhan (RAMS Başakşehir), Ömer Faruk Beyaz (Hatayspor), Livan Burcu (SV Sandhausen), Vefa Temel (İstanbulspor), Şahin Dik (Giresunspor)

Forvet: Semih Kılıçsoy (Beşiktaş),Emircan Gürlük (FC Orenburg), Erencan Yardımcı (Pendikspor), Enis Destan (Trabzonspor), Bertuğ Yıldırım (Stade Rennais)

Senin için hazırladığımız haberler