Palermo, Galatasaray’dan Olimpiu Morutan’ı Kiralamak İstiyor

10.08.2023 - 00:43 | Son Güncellenme: 10.08.2023 - 00:47

Transfer Haberleri: İtalya Serie B ekibi Palermo, Galatasaray’ın genç orta saha oyuncusu Olimpiu Morutan’ı satın alma opsiyonuyla kiralamak istiyor. İşte detaylar…

Palermo, Galatasaray’dan Olimpiu Morutan’ı Kiralamak İstiyor

AJANSSPOR HABER

Galatasaray’ın 24 yaşındaki orta saha oyuncusu İtalyan ekibin merceğinde. İtalya Serie B ekibi Palermo’nun kiralamak istediği Olimpiu Morutan için Neftçi Bakü de istekli.

Palermo, Morutan’ı kadroda istiyor

Tutto Mercato tarafından aktarılan bilgilere göre İtalya Serie B’den Olimpiu Morutan için bir talip var. İtalyan ekip Palermo, Galatasaray’ın 24 yaşındaki Romanyalı futbolcusunu kiralık olarak kadrosunda görmek istiyor. 

Kiralama satın alma opsiyonlu

Aktarılan bilgilere göre Palermo, Olimpiu Morutan’ı sadece kiralamak istemiyor. İtalyan ekip 24 yaşındaki orta saha oyuncusunun kiralamasının satın alma opsiyonlu olmasını istiyor. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Sergio Ramos pazarlığı! İşte aradaki fark
Habere Git

Galatasaray teklife yakın 

Haberin devamında Galatasaray’ın Rumen futbolcuyu kiralamaya sıcak baktığı ifade edildi. Olimpiu Morutan’ı kiralık olarak göndermeye yakın olan Sarı-kırmızılı ekibin istediği ücret ise 6 milyon euro. 

Azerbaycan’dan da talip var

Galatasaraylı Olimpiu Morutan’ın tek talibi İtalya’dan değil. Azerbaycanlı ekip Neftçi Bakü de Rumen orta saha ile ilgileniyor. Azerbaycanlı ekip de Morutan’ı kiralık olarak kadrosunda görmek istiyor. 

Galatasaray’da Olimpiu Morutan

Olimpiu Morutan geçtiğimiz yıl Rumen ekip FCSB’den ayrılarak Galatasaray’a katıldı. Aslan, Rumen orta saha için 4,2 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Morutan, Galatasaray’daki kariyeri boyunca Sarı-kırmızılı ekip için 36 resmi maçta yer aldı. Forma giydiği maçlarda 3 kez fileleri havalandırmayı başaran 24 yaşındaki futbolcu 5 golün de asistini yapan isim oldu. 

Olimpiu Morutan’ın Pisa FC performansı

Rumen orta saha Morutan geçtiğimiz yıl Ağustos ayında İtalyan ekip Pisa FC’ye kiralandı ve geçtiğimiz günlerde Galatasaray’a döndü. Morutan kiralık olarak giydiği Pisa FC forması ile 36 maça çıktı. Sahada olduğu dakikalarda 6 gol kaydeden Rumen orta saha 8 gol için de asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler