Fenerbahçe, Roma'nın CEO'su Lina Souloukou İle İlgileniyor

22.04.2023 - 09:10 | Son Güncellenme: 22.04.2023 - 09:17

Fenerbahçe haberleri... Süper Lig takımlarından Fenerbahçe, İtalya Ligi'nde AS Roma takımında CEO olarak görev yapan Lina Souloukou ile ilgileniyor...

Fenerbahçe, Roma'nın CEO'su Lina Souloukou İle İlgileniyor

Süper Lig'in 31. haftasında 24 Nisan Pazartesi günü saat 20.00'de İstanbulspor ile sahasında karşılaşacak Fenerbahçe'de hazırlıklar devam ediyor. Sarı-lacivertli takım için flaş bir iddia gündeme geldi. İşte detaylar...

Fenerbahçe, Lina Souloukou için devreye girdi

Fanatik'in derlediği ve Roma Giallorossa'nın haberine göre henüz 40 yaşına gelmemiş olmasına rağmen futbol dünyasında oldukça dikkat çekici bir özgeçmişi olan Lina Souloukou için daha önce Fenerbahçe de devreye girdi.

PSG de devrede

İtalyan kaynak, Fenerbahçe ve PSG'nin Souloukou'yu göreve getirmek istediklerini belirtti. Fakat iki takımda herhangi bir görev almayan Lina Souloukou, oldukça geniş bir yetki alanıyla Roma'nın yeni CEO'su oldu.

İlgini Çekebilir
G.Saray, Hırvat yıldıza kancayı taktı!
Habere Git

Bilindiği üzere Lina Souloukou, halen European Club Association (Avrupa Kulüpler Birliği) çatısı altında yönetim kurulu üyesi olarak görevini sürdürmekte.

Fenerbahçe Yönetimi, UEFA Avrupa Ligi'nin ikinci haftasında 30 Eylül 2021'de sahasında oynayacağı Olympiacos karşılaşması öncesinde Yunan ekibinin yöneticileri ve maçın UEFA temsilcileriyle yemekte bir araya gelmişti.

Olympiacos’u yemekte Dimitrios Agrafiotis, Lina Souloukou, Christian Karembeu, François Modesto ve Konstantinos Vernikos temsil etmişti ki UEFA Delegesi Bakar Jordania ve UEFA Güvenlik Sorumlusu Nikolay Shiryaev’in de yer aldığı yemeğin sonunda Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Lina Souloukou’ya imzalı forma hediye ederken; rakip takım yöneticileri ise Koç'a çeşitli hediyeler takdim etmişti. Yemeğin sonunda UEFA yetkilileri ve Olympiacos yöneticileri Fenerbahçe anı defterini de imzalamıştı.

İlgini Çekebilir
Kara Kartal, Ümraniyespor deplasmanında!
Habere Git

Olympiacos'ta da çalıştı

Yunanistan Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu üyeliği de dahil olmak üzere birçok futbol kuruluşu ve takım ile çalışmalar yürüten Lina Souloukou, 2018-22 yılları arasında Olympiacos'ta çalışmıştı. Lina Souloukou, Olympiacos'ta CEO olarak yürüttüğü görevinden Haziran 2022'de ayrıldı.

Spor Hukuku alanında uzman

Hukuk okuduğu döneme denk gelen 2004 Atina Olimpiyatları'nda Anti-Doping Kontrol Departmanı'nda çalışan Lina Souloukou, daha sonra Madrid'de Spor Hukuku ve Yönetimi alanında yüksek lisans yaparak spor hukuku konusunda uzmanlık kazandı. 2007 yılında ablası ile birlikte bir hukuk şirketi kurmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler