İtalyan basınından Fenerbahçe'ye Vedat Muriç müjdesi

21.05.2021 - 23:20 | Son Güncellenme: 21.05.2021 - 23:24

İtalya basını, Lazio'da bekleneni veremeyen Vedat Muriç'i Fenerbahçe veya başka bir takıma kiralık olarak gönderebileceğini yazdı. İşte detaylar...

İtalyan basınından Fenerbahçe'ye Vedat Muriç müjdesi

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Süper Lig'de sezonu 3. sırada bitirerek hayal kırıklığı yaşayan Fenerbahçe, gelecek sezon güçlü bir kadro kurmanın planlarını yapıyor.

Genel olarak golcü konusunda sıkıntı yaşayan Sarı-Lacivertliler, sezon başında Lazio'ya satılan ancak İtalya'da beklenen performansı veremeyen Vedat Muriqi için harekete geçebilir.

Lazio, Muriç’i kiralık olarak göndermek istiyor

Hürriyet'in İtalyan basınına dayandırdığı haberine göre Lazio’nun Muriç’i kiralayabileceğini yazarken, aday kulüplerden biri de Fenerbahçe olarak gösterildi. Lazio’nun öncelikle Muriç’in Serie A’da kalmasını istediği belirtilirken, Sarı-Lacivertliler önümüzdeki günlerde eski oyuncusu için devreye girebilir.

Geçtiğimiz sezon Lazio'ya 17.5 milyon Euro artı bonuslarla sattığı Vedat Muriq, Serie A'da sadece 4 maça 11'de başlayabildi ve 1 gol kaydetti. Kosovalı forvet, karşılaşmaların çoğunda sonradan oyuna dahil oldu.

Listedeki 1 numaralı isim Oliver Giroud

Öte yandan Vedat Muriç dışında gündemine birçok önemli ismi alan sarı-lacivertliler, forvet mevkisi için de Fransız futbolcu Olivier Giroud'yu düşünüyor.

Ancak Chelsea ile olan sözleşmesi sezon sonu bitecek Giroud'nun talipleri de günden güne artıyor.

Senin için hazırladığımız haberler