İtalyan basınından Muriç yorumu: "Kosovalı golcü..."

22.10.2020 - 16:10 | Son Güncellenme: 22.10.2020 - 16:18

Süper Lig'de Fenerbahçe forması giydikten sonra İtalya Ligi ekiplerinden Lazio'ya rekor bir bedelle transfer olan Vedat Muriç'in performansı İtalyan basını tarafından yazıldı. Muriç'in Lazio'daki performansı için ne dediler? Bologna maçında futbolcunun oynayacağı oynamayacağını da yine Çizme basını açıkladı.

İtalyan basınından Muriç yorumu: "Kosovalı golcü..."

DIŞ HABER-AJANSSPOR

Fenerbahçe’den İtalyan ekibi Lazio transfer olan Vedat Muriç ile ilgili bir övgü geldi. İtalyan basını, golcü futbolcunun durumuyla ilgili bir analiz yayınladı. Muriç için neler yazdılar? İşte detaylar…

Muriç takıma geç katıldı

İtalyan ekibinin Kosovalı forveti Vedat Muriç, koronavirüs sebebiyle bir süre takıma katılamadı. Ancak; sonrasında ise gerekli testleri geçti ve takıma katıldı.

İtalyanlar: Muriç formunu artırıyor

İtalyan basınında yer alan habere göre; golcü futbolcunun, Sampdoria ve Borussia Dortmund ile oynanan karşılaşmalarda süre aldığı ve formunu artırdığı ifade edildi.

Inzaghi, Muriç’ten memnun

Muriç’in performansını yükseltebilmek adına Lazio’yu çalıştıran Simone Inzaghi’nin hafta sonu Bologna ile oynanacak maçta da Kosovalı oyuncuya süre vereceği belirtiliyor.

Fenerbahçe’ye kaç para kazandırmıştı?

Senin için hazırladığımız haberler