İtalyan devi Antalyaspor’un kapısını çaldı!

24.03.2021 - 18:28 | Son Güncellenme: 24.03.2021 - 18:39

Süper Lig haberleri… Kiralık olarak gittiği Anderlecht’te oynadığı futbolla Avrupa kulüplerini peşinden koşturan Antalyasporlu Paul Mukairu için Roma 4.5 milyon Euro’luk teklif yaptı. Detaylar haberimizde…

İtalyan devi Antalyaspor’un kapısını çaldı!

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Bonservisi Fraport Tav Antalyaspor’da bulunan Paul Mukairu, Avrupa’da transferin gözdesi haline geldi. Süper Lig ekibinin sezon başında 2,5 milyon Euro satın alma opsiyonuyla Anderlecht’e kiraladığı kanat oyuncusu, Belçika Ligi'nde oynadığı futbolla dev kulüplerin listesine girdi.

Antalyaspor 6 milyon Euro istedi

İtalyan Calciomercato’nun haberine göre son olarak Roma, Mukairu için Antalyaspor’a 4.5 milyon Euro’luk bir teklifte bulundu. Ancak kırmızı beyazlılar, bu teklifi kabul etmedi. Haberde Türk kulübünün oyuncunun sözleşmesinde yer alan 6 milyon Euro’luk serbest kalma maddesini işaret ederek, bu parayı istediği belirtildi.

Milan da yakından takip ediyor

İtalyanlara göre Mukairu ile Roma'nın yanı sıra bir başka Serie A devi Milan, Almanya’dan Bayer Leverkusen ve Hollanda’dan PSV Eindhoven da ilgileniyor. Ayrıca 21 yaşındaki Nijeryalı için Hollanda futbolunun bir başka büyüğü Ajax’ın da devrede olduğu haberleri basında yer almıştı.

Anderlecht’te 4 gol attı

Paul Mukairu, bu sezon Anderlecht’te 24 maça çıkarken 4 gol kaydetti. Nijeryalı futbolcu geçtiğimiz sezon Fraport Tav Antalyaspor’da ise 24’ü Süper Lig, 7’si kupa olmak üzere 31 karşılaşmaya çıkmış ve 4 gol, 2 asistlik performans sergilemişti.

Mukairu’nun kırmızı beyazlı kulüple 2024 yılının haziran ayına kadar sözleşmesi bulunuyor. 

Senin için hazırladığımız haberler