Milan, Marcelo'yu Trasnsfer Etmek İstiyor

19.06.2022 - 15:41 | Son Güncellenme: 19.06.2022 - 15:53

Transfer haberleri... İtalya Ligi'nde geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan AC Milan, Real Madrid'e veda eden Marcelo'yu transfer etmek istiyor.

Milan, Marcelo'yu Trasnsfer Etmek İstiyor

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden AC Milan, Real Madrid ile sözleşmesi sona eren ve takımdan ayrılan Marcelo'ya kancayı taktı.

Yıllık 3 milyon Euro

İspanyol basınında yer alan haberlere göre; gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan İtalyan devinin, Brezilyalı sol bek için yıllık 3 milyon Eurıo teklif ettiği belirtildi.

Marcelo teklife sıcak bakmadı

Haberde, 34 yaşındaki tecrübeli oyuncunun ise Milan'ın bu teklifine sıcak bakmadığı ifade edildi.

Fenerbahçe & Trabzonspor & Marsilya

Bilindiği üzere, oyuncunun ismi Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe ve Trabzonspor ile anılıyordu. Ayrıca Fransız ekibi Marsilya da oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor.

Real Madrid tarihine geçti

Öte yandan, Real Madrid'de 2006-2007 sezonundan bu yana forma giyen Brezilyalı sol bek oyuncusu Marcelo, 25 kupa ile İspanyol kulübünün tarihinde en fazla kupa kazanan futbolcusu olmuştu.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe de istiyordu, Ronaldo'dan 'takımıma gel' çağrısı
Habere Git

En fazla maç oynayan 2. yabancı

Ayrıca 34 yaşındaki Marcelo, Real Madrid tarihinde en fazla maç oynayan ikinci yabancı futbolcu olurken, ilk sırada 605 maça çıkan Fransız futbolcu Karim Benzema bulunuyor.

Şimdiye kadar kaldırdığı 6 lig, 5 Şampiyonlar Ligi, 4 FIFA Dünya Kulüpler Kupası, 3 Avrupa Süper Kupası, 5 İspanya Süper Kupası, 2 Kral Kupası olmak üzere 25 kupa kaldıran ve Real Madrid tarihinde en fazla kupa kazanan futbolcu olan Brezilyalı futbolcu, sahaya çıktığı 546 maçta 38 gol ve 103 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler