İtalyan devinin Ozan Kabak ısrarı sürüyor

28.10.2020 - 17:03 | Son Güncellenme: 28.10.2020 - 17:14

Son dakika Ozan Kabak haberleri... Milan, Schalke 04 forması giyen milli futbolcu Ozan Kabak için ısrarını sürdürüyor. İşte detaylar...

İtalyan devinin Ozan Kabak ısrarı sürüyor

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden AC Milan, Almanya Bundesliga takımlarından Schalke 04 forması giyen milli futbolcu Ozan Kabak için ısrarını sürdürüyor.

Ozan Kabak listede

İtalyan medyasında yer alan haberlere göre; Rossoneri, ocak ayında savunmasını güçlendirmek için çalışmalarına şimdiden başladı. İtalyan ekibi daha önce transfer listesine aldığı 20 yaşındaki savunma oyuncusu Ozan Kabak'ı da listesine yeniden dahil etti. Ayrıca listede yer alan bir diğer isim ise Hellas Verona'da forma giyen Matteo Lovato.

Devler Ozan'ın peşinde...

Öte yandan Ozan'ı isteyen takımların arasında İngiltere Premier Ligi'nden Liverpool ve Manchester United'da yer alıyor. Özellikle Merseyside ekibinde Virgil van Dijk ve Fabinho'nun sakatlanmasının ardından Jürgen Klopp'un ocak ayında mutlaka bir savunma oyuncusu transfer edeceği belirtildi. 

Klopp, Ozan'ı beğeniyor

Klopp'un Ozan Kabak'ı çok beğendiği ve ocak ayında milli futbolcuyu kadrosuna katmak için girişimlerde bulunacağı öğrenildi.

Sözleşmesi ne zaman sona eriyor?

Öte yandan 20 yaşındaki milli futbolcunun Schalke 04 ile olan sözleşmesi 2024 yılına kadar devam ediyor. Ozan bu sezon 2 karşılaşmada forma giydi.

Senin için hazırladığımız haberler