Palermo, Galatasaray'dan Olimpiu Morutan'ı Transfer Etmek İstiyor

04.08.2023 - 10:28 | Son Güncellenme: 04.08.2023 - 10:59

Geçen sezon Serie B ekibi Pisa'da kiralık olarak forma giyen Galatasaraylı Olimpiu Morutan'ı bu sefer aynı ligden Palermo transfer etmek istiyor. Detaylar...

Palermo, Galatasaray'dan Olimpiu Morutan'ı Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'ın geçen sezon İtalya Serie B ekiplerinden Pisa'ya kiralık olarak yolladığı ve satın alma opsiyonunda anlaşma sağlayamadığı Olimpiu Morutan'a yeni talipler çıkmaya başladı. Genç oyuncuyu Serie B ekiplerinden Palermo transfer etmek istiyor. Detaylar...

Palermo, Morutan'ın peşinde

La Gazzette dello Sport haberine göre, Geçen sezon Pisa'da kiralık olarak forma giyen ve gösterdiği perfomansla takımın en skorer ismi olan Morutan'ı Palermo transfer etmek istiyor.

Pisa'da devrede

Geçen yıl 8 gol ve 6 asist yapan Morutan'ı ayrıca Pisa'da transfer etmek istiyor. İtalyan ekibi satın alma opsiyonunu fazla bulmasından dolayı transferi gerçekleştiremediği iddia edildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray ve Fenerbahçe, gurbetçi oyuncunun peşinde!
Habere Git

Palermo, kiralık istedi

Galatasaray'ın 4-5 milyon bonservis beklediği Morutan için Palermo'nun opsiyonlu kiralamak istediği iddia edildi. İtalyan ekibi Pisa gibi zorunlu satın alma maddesi eklemek istemiyor.

Galatasaray bonservisini vermek istiyor

Cim Bom, genç oyuncunun bonservisi ile transfer olmasını istiyor. Geçen sezon gibi kiralık olarak göndermek istemediği idda edildi. Süper Lig'den de taliplerin olmasından dolayı Galatasaray, Avrupa ekiplerinin kiralık tekliflerini geri çeviriyor.

Sivasspor istiyor

Geçen sezon Rıza Çalımbay'ın yönettiği Sivasspor, Morutan'ı kiralık olarak kadrosuna katmak istemiş Galatasaray'da tercihini İtalya'dan yana kullanmıştı. Bu sene ise Servet Çetin'in yönettiği Sivasspor, tekrardan Morutan'ı transfer etmek istiyor. Servet Çetin, eski takımından kiralık olarak kadrosuna istediği iddia edildi.

Senin için hazırladığımız haberler