İtalyan medyasından şaşırtan Muriç haberi! Kararı...

27.05.2021 - 14:55 | Son Güncellenme: 27.05.2021 - 14:58

Fenerbahçe'ye dönmesi gündemde olan Vedat Muriç ile ilgili İtalyan basınından bir iddia geldi. Kosovalı golcü Muriç, Lazio'da mı kalacak geri mi dönecek? İşte yanıtı ve detaylar...

İtalyan medyasından şaşırtan Muriç haberi! Kararı...

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig’de sezonu 3.sırada tamamlayan Fenerbahçe, gelecek sezon için forvet hattına takviye yapmak istiyor. Sarı-lacivertliler, Lazio’da oynayan Vedat Muriç’i yeniden gündemine aldı. İtalyan basını ise Kosovalı golcüyle ilgili bir iddia ortaya atıldı. Muriç, takımda mı kalacak? Detaylar haberde… 

İtalyan basını: Muriç kalmak istiyor

Çizme basınında yer alan haberlere göre; Vedat Muriç bekleneni veremediği Lazio’da kalmaya sıcak bakıyor. 27 yaşındaki golcü, İtalya’da kendini kanıtlamak istiyor.

Muriç’in destekçisi Igli Tare

Haberlere göre Lazio’nun sportif direktörü Igli Tare, Vedat Muriç’e bir şans verecek. Tare hatırlanacağı üzere daha önce de golcü futbolcuya yapılan eleştiriler sonrasında futbolcunun zamana ihtiyaç duyduğunu şu sözlerle dile getirmişti: 

"Vedat Muriqi, İtalya'da ve Lazio'da ilk sezonunu yaşıyor. Geldiğinde koronavirüs nedeniyle hemen takıma katılamadı ve ardından iki kez ciddi sakatlık yaşadı. Özellikle koronavirüs sürecinin ardından geri dönüş kolay olmuyor. Sahada en iyi performansını göstereceğine yürekten inanıyoruz. Kendisi İtalya futboluna çok şeyler katabilecek birisi. Onun için doğru zaman gelecektir."

Muriç’in eşinden heyecanlandıran paylaşım

2019-20 sezonunun sonrasında Fenerbahçe’den Lazio’ya transfer olan Muriç’in eşi Edibe Muriç, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. 

“İnşallah dileğimiz gerçek olur”

Edibe Muriç, “Durmadan, bıkmadan, vazgeçmeden sürekli mesaj atıyorsunuz. İnşallah bir gün 'Dileğimiz' gerçek olur. Teşekkürler" ifadelerini kullanmış ve taraftarlardan gelen mesajları da paylaşmıştı. 

Muriç’in Lazio ve Fenerbahçe performansı 

Vedat Muriç, Fenerbahçe’de 36 maçta 17 gol ve 7 asistlik katkı sağladı. Geride bıraktığımız sezonda Lazio’da ise 34 maçta 3 gol atabildi. 

Fenerbahçe’de son sezonda golcüler kaç gol attı? 

Sarı-lacivertli takımda Mame Thiam, Mbwana Samatta ve Papiss Cisse’den oluşan forvet attı 19 gol üretebildi. Emre Belözoğlu’nun teknik direktörlük koltuğuna oturmasının ardından Enner Valencia 13 golle skor yükünü çeken isim olmuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler