İtalyanlar açıkladı: "Dzeko transferi bitti"

29.05.2019 - 12:42 | Son Güncellenme: 29.05.2019 - 13:10

İtalyanlar açıkladı: "Dzeko transferi bitti"
Tatil için Türkiye'ye gelmesinin ardından hakkında Fenerbahçe'ye transfer olacağına yönelik dedikodular çıkan golcü futbolcu Edin Dzeko, dün İstanbul'dan Muğla'nın Dalaman ilçesine geçmişti.
İstanbul Havalimanı'nda "Fenerbahçe'ye transfer olacak mısın?" sorsuna "Hayır" yanıtını veren Roma'nın dünyaca ünlü santrforuyla ilgili İtalyan basınından gündeme bomba gibi düşen bir iddia geldi.
Çizme'de yayım yapan Corriere dello Sport gazetesi, takımının Serie A'nın son haftasında Parma ile karşılaştığı oyundan çıkarken ıslıklanan 33 yaşındaki golcünün transferinin bittiğini duyurdu.
Gazete, sözleşmesi 2020 yazında sona erecek olan yıldız futbolcunun Inter'le prensip anlaşmasına vardığını yazarken Roma'ya ödenecek bonservis bedelinin 12 ila 15 milyon euro olacağını öne sürdü. 

Bu sezon takımıyla çıktığı 40 maçta 14 kez fileleri sarsan ve 11 de asist kaydeden Bosnalı forvetin güncel piyasa değeri ise tam 23 milyon euro olarak gösteriliyor. (Fanatik)

İtalya'nın önde gelen gazetelerinden Correire della Sport, Inter'in Edin Dzeko ile anlaştığını ve Boşnak yıldızın maliyetinin 12 ile 15 milyon Euro arasında olacağını yazdı.

Senin için hazırladığımız haberler