Transfer Haberleri | Fenerbahçe'de Szalai Yerine Sallai Geliyor

19.08.2023 - 16:20 | Son Güncellenme: 19.08.2023 - 16:43

Transfer döneminin bitmesine kısa bir süre kala Fenerbahçe, Almanya Bundesliga'da Freiburg forması giyen Macar oyuncu Roland Sallai'yi transfer etmek üzere.

Transfer Haberleri | Fenerbahçe'de Szalai Yerine Sallai Geliyor

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor. Sarı-lacivertlileri önümüzdeki sezon için iddialı kadro kurmak istiyor. Hem Süper Lig hem de Konferans Ligi şampiyonluğu hedefleyen Kanarya, kolları sıvamış durumda.

Sarı lacivertli yönetimin Fred transferinin ardından Bundesliga'da Freiburg forması giyen Roland Sallai'yi de kadrosuna katmaya hazırlandığı iddia edildi.

İtalyan gazeteci duyurdu!

İtalyan gazeteci Nico Schira'nın haberine göre, Macaristan Milli Takımı'nın da önemli yıldızlarından ve Freiburg'un kilit oyuncularından Roland Sallai için Fenerbahçe görüşmelere başladı.

Fenerbahçe, Sallai'nin menajeriyle görüştü

Hemen hemen her transfer döneminde adı Fenerbahçe ile anılan Macar yıldızın transfer iddiaları tekrar gündeme geldi. 26 yaşındaki yıldız oyuncunun menajeri Alessandro Lucci ile ön görüşmeyi yapan Fenerbahçe transferi ilerleyen günlerde resmileştirmek istiyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye 35 milyonluk yıldız! Listede...
Habere Git

Sallai'den Kanarya'ya yeşil ışık

Dzeko'nun da menajerliğini yapan Lucci'nin Sallai transferi için yeşil ışık yaktığı belirtildi.

Bologna ile Marsilya da Sallai'yi istiyor

Öte yandan Alman basını, Roland Sallai için Bologna'nın da devrede olduğunu belirtti. İtalyan ekibi, oyuncuyla ilgilenen takımlar arasında yer alıyor.

Bunun yanı sıra Marsilya'nın da oyuncunun durumunu yakından izlediği belirtilmekte. Cengiz Ünder'in Fenerbahçe'ye gidişinin gerçekleşmesiyle Marsilya'nın da Sallai için bir hamle yapabileceği iddia ediliyor.

Roland Sallai'nin performansı

Geçtiğimiz sezon Bundesliga'da 19 lig maçına çıkan Sallai takımına 1 gol ve 5 asistlik katkı sağlamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler