Galatasaray, Red Bull Leipzig'in Sol Beki Angelino'yu Transfer Etmek İstiyor

11.06.2023 - 10:37 | Son Güncellenme: 11.06.2023 - 10:54

2022/2023 sezonunda şampiyonluk ipini göğüsleyen Galatasaray, bonservisi Red Bull Leipzig'de bulunan 26 yaşındaki sol kanat oyuncusu Angelino'yu transfer etmek istiyor.

Galatasaray, Red Bull Leipzig'in Sol Beki Angelino'yu Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig'de tarihinin 23. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray, yeni sezonda da iddialı bir kadro kurmaya hazırlanıyor. Birçok isimle görüşmelerini sürdüren sarı-kırmızılılar, Red Bull Leipzig'in sol beki Angelino'yu transfer radarına aldı.

Angelino transferinde ilk temas

Fotomaç'ın İtalyan basınına dayandırdığı habere göre Galatasaray'ın bu sezonu kiralık Alman Ligi ekiplerinden Hoffenheim'da geçiren ve sezon sonu Red Bull Leipzig'e geri dönen sol kanat oyuncusu Angelino ile iletişme geçmeye hazırlanıyor.

Manchester City'de de oynadı

Transfermarkt değeri 20 milyon euro olan Angelino bu sezon 25 karşılaşmada forma giyerken 1 gol ve 8 asiste imza attı. Kariyerinde daha önce PSV Eindhoven ve Manchester City gibi takımlarda forma giyen Angelino için şimdiye kadar 42 milyon euroluk bonservis ödemesi yapıldı. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın eski futbolcusu Benfica'ya geri döndü!
Habere Git

Leipzig ile sözleşmesi 2025 yılına kadar!

Leipzig, 2021 yılında İspanyol yıldızı Manchester City'den 18 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna katmıştı. Yıldız oyuncunun Leipzig ile sözleşmesi 2025 yılında sona eriyor.

Angelino'nun performansı

Angelino kariyerinde 319 maçta forma giydi. Tecrübeli oyuncu 23 gol atarken, 72 de asist yaptı. Yıldız isim toplamda 95 gole katkıda bulundu. Bu sezon ise Hoffenheim ile 35 maça çıkayn Angelino, 1 gol atıp 12 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler