İtalyanlar duyurdu! Galatasaray'ın transferde yeni kaleci planı...

06.03.2020 - 12:45 | Son Güncellenme: 06.03.2020 - 09:52

İtalyan basını, Galatasaray'ın Fernando Muslera sonrası planını açıkladı. Galatasaray hangi kaleciyi transfer etmek istiyor? Herhangi bir görüşme yapıldı mı? Walter Benitez kaç yaşında, hangi takımda oynuyor? Sarı-kırmızılılarda kaleci transferinde yeni gelişme...

İtalyanlar duyurdu! Galatasaray'ın transferde yeni kaleci planı...

Şampiyonluk yarışında iddialı bir pozisyonda olan Galatasaray ile ilgili bir transfer iddiası ortaya atıldı. Sarı-kırmızılıların, Fernando Muslera’nın alternatifini bulduğu gündemde. Galatasaray, Walter Benitez’i transfer mi edecek? Görüşme yapıldı mı? Transferle ilgili ayrıntılar haberimizde…

Galatasaray'ın düşündüğü yeni kaleci Walter Benitez

Galatasaray’ın, Uruguaylı eldiven Fernando Muslera’nın alternatifini bulmak için uğraştığı ve Nice forması giyen Arjantinli kaleci Walter Benitez’i kadrosuna katmak istediği öne sürüldü.

İtalyan basını transferi daha önce yattığını yazdı

Tuttomercato’nun haberine göre; Benitez ve Nice ile devre arasında yapılan görüşmelerde anlaşmaya varıldı. Fakat; menajer komisyonu sebebiyle transfer gerçeklemedi ve oyuncu Fransa’da kaldı.

Galatasaray, Benitez'i kaçırmak istemiyor

Muslera sonrası dönemi planlayan Galatasaray’ın, sezon sonu itibarıyla bonservisi elinde olacak kaleciyi kaçırmak istemediği vurgulanıyor.

Walter Benitez de transfere sıcak bakıyor

26 yaşında ve 1,91 boyundaki Walter Benitez’in de Galatasaray’da forma giymeye sıcak baktığı belirtiliyor.

Benitez bu sezon Nice'de kaç maçta oynadı?

Nice takımında bu sezon 28 maçta 2520 dakika süre alan Benitez, daha önce Arjantin’de Quilmes AC takımında da oynamıştı. (AJANSSPOR DIŞ HABER)

Senin için hazırladığımız haberler