Fenerbahçe'den Zeki Çelik'e Teklif | Transfer Haberleri

26.07.2023 - 11:31 | Son Güncellenme: 26.07.2023 - 11:43

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Fenerbahçe, Zeki Çelik'i satın alma opsiyonuyla kiralamak için Roma'ya teklifte bulundu. İşte detaylar.

Fenerbahçe'den Zeki Çelik'e Teklif | Transfer Haberleri

DIŞ HABER - AJANSSPOR

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turu ilk maçında bu akşam Moldova ekibi Zimbru ile karşılaşacak Fenerbahçe, kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına devam ediyor.

Fenerbahçe, Zeki Çelik için harekete geçti

Dusan Tadic, Edin Dzeko, Ryan Kent, İrfan Can Eğribayat, Alexander Djiku, Bartuğ Elmaz, Rodrigo Becao, Umut Nayir ve Sebastian Szymanski ile sözleşme imzalayan sarı-lacivertli takım, İtalya Serie A Ligi'nde Roma forması giyen Zeki Çelik için harekete geçti.

Fenerbahçe, Zeki Çelik için kiralama teklifi yaptı

Calciomercato.it sitesinde yer alan habere göre; Fenerbahçe'nin, Zeki Çelik'i satın alma opsiyonuyla kiralamak için AS Roma'ya teklifte bulunduğu belirtildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin Cengiz Ünder için yaptığı teklif belli oldu!
Habere Git

Teklif 7 milyon Euro

Haberde, sarı-lacivertli yönetimin milli futbolcu için yaptığı teklifin kiralama bedeliyle birlikte yaklaşık 7 milyon Euro civarında olduğu ifade edildi.

5 Temmuz 2022 tarihinde Lille'den Roma'ya 7 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olan  26 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam ediyor.

Geçen sezonki performansı

Geçen sezon İtalyan deviyle 34 maçta sahaya çıkan sağ bek oyuncu 1 asist kaydederken, 1 kırmızı kart ve 6 sarı kart gördü.

İlgini Çekebilir
Galatasaray, Mert Müldür ile anlaştı! İtalyanlar'la pazarlık sürüyor
Habere Git

Forma giydiği takımlar

Başarılı oyuncu kariyerinde Karacabey Belediyespor, İstanbulspor ve Lille formalarını da giydi. A Milli Takım'da da görev alan Zeki Çelik, oynadığı 38 karşılaşmada 2 gol ve 2 asist ile oynadı. 

Senin için hazırladığımız haberler