Transfer Haberleri | Pisa, Olimpiu Morutan'ı Kadrosuna Katmak Üzere

13.08.2023 - 15:04 | Son Güncellenme: 13.08.2023 - 15:15

Galatasaray'da Olimpiu Morutan ile yollar ayrılmak üzere. Pisa, geçen sezon kiralık olarak transfer ettiği Rumen yıldızı, yeniden kadrosuna katmak istiyor.

Transfer Haberleri | Pisa, Olimpiu Morutan'ı Kadrosuna Katmak Üzere

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İtalya Serie B Ligi ekiplerinden Pisa, geçen sezon Galatasaray'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Olimpiu Morutan'dan vazgeçmiyor...

Pisa, Morutan'ı yeniden kiralamak istiyor

İtalyan Gazeteci Di Marzio'nun haberine göre; Pisa kulübünün, Galatasaray'dan Olimpiu Morutan'ı zorunlu satın alma maddesiyle kiralık olarak kadrosuna katmak üzere olduğu belirtildi.

Geçen sezonki performansı

Geçen sezon Pisa takımında 36 karşılaşmaya çıkan ve başarılı bir performans ortaya koyan Morutan, 6 gol ve 8 asist ile sezonu tamamlayıp yeniden sarı-kırmızılı takıma geri dönmüştü.

İlgini Çekebilir
İngiliz ekibinden Zaniolo için farklı teklif!
Habere Git

Sözleşme 2026 yılına kadar

Galatasaray'ın Zalgiris ile oynadığı her iki karşılaşmada da süre alan ancak son Kayserispor maçının kadrosunda bulunmayan 24 yaşındaki oyuncunun sarı-kırmızılı takımla olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam ediyor.

Satın alma opsiyonu 5.5 milyon Euro

Galatasaray, geçen sezon Morutan'ı Pisa'ya kiralarken, 25 maçta 45 dakika oynaması ve İtalyan kulübünün de Serie A'ya çıkması durumunda 5.5 milyon Euro'luk serbest kalma bedelinin devreye gireceğini açıklamıştı.

Rumen on numara, 2021 yılında FCSB'den 4.2 milyon Euro karşılığında Galatasaray'a transfer olmuştu. Sarı-kırmızılı takım ile 36 maça çıkan Morutan 3 gol ve 5 asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, Alex Oxlade-Chamberlain ile ilgili kararını verdi!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler