İtalyan takımları, Torreira, Berkan, Barış Alper ve Icardi'yi izliyor

19.02.2023 - 12:40 | Son Güncellenme: 19.02.2023 - 12:50

Galatasaray'da Lucas Torreira, Berkan Kutlu, Barış Alper Yılmaz ve Mauro Icardi dikkat çekiyor. İtalyan takımları bu oyuncuları takip ediyor. İşte detaylar.

İtalyan takımları, Torreira, Berkan, Barış Alper ve Icardi'yi izliyor

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in lideri Galatasaray, aynı zamanda Roma'dan 15 milyon Euro'ya Nicolo Zaniolo'yu alarak ses getirmişti. Zaniolo'nun 6 ay içinde yeniden İtalya'ya dönme ihtimali bulunuyor. Milan veya Inter, 35 milyon Euro'luk serbest kalma maddesini ödeyerek oyuncuyu transfer edebilir.

4 futbolcu takip altında

Hürriyet'in haberine göre birçok Serie A ekibi dikkatleri üzerlerine çeken sarı-kırmızılıların kadrosundaki isimleri yakın takibe aldı.

İtalya'dan gelmişti

Fiorentina'da kiralık olarak geçirdiği dönemden sonra Arsenal'e dönen Lucas Torreira'yı Galatasaray almıştı. Uruguaylı orta sahayı yakından takip eden Milan ve Atalanta sezon sonunda hamle yapabilir.

İlgini Çekebilir
Zaniolo Galatasaray'ın yarım sezonluk topçusu! İşte Milan gerçeği
Habere Git

Lazio'nun da gözü burada

Lazio ise Galatasaray'ın genç oyuncusu Barış Alper Yılmaz'ı takip ediyor. 22 yaşındaki futbolcu bu sezon Galatasaray formasıyla 20 maçta 3 gol ve 1 asist yaptı.

İtalyanlar zaten istemişti, yeni talipler var

Sezon başında Cremonese'nin teklif yaptığı, Galatasaray'ın reddettiği Berkan Kutlu'yu Serie A'dan Spezia, Udinese ve Monza takip ediyor. Sarı-kırmızılılar gelecek teklifleri sezon sonunda değerlendirecek.

Mauro Icardi, İtalya'ya dönebilir

Öte yandan Galatasaray'dan sezon sonu kiralık sözleşmesi bitince PSG'ye dönecek olan Arjantinli golcüyü de İtalyan takımları izliyor. Icardi, İtalya'ya dönebilir.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da tehlike! Icardi, Fenerbahçe maçında oynayacak mı?
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler