Transfer Haberleri | Merih Demiral, Suudi Arabistan'dan ayrılmaya hazırlanıyor

31.12.2023 - 12:52 | Son Güncellenme: 31.12.2023 - 13:06

Transfer haberleri... Suudi Arabistan ekiplerinden Al Ahli'de forma giyen milli futbolcu Merih Demiral, takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Transfer Haberleri | Merih Demiral, Suudi Arabistan'dan ayrılmaya hazırlanıyor

AJANSSPOR - HABER

Suudi Arabistan ekiplerinden Al Ahli'de forma giyen Merih Demiral, takımdan ayrılmaya hazırlanıyor.

Napoli, Merih Demiral'ı gözüne kestirdi

Suudi Arabistan'daki kariyerinin başında sakatlıklarla boğuşan Merih Demiral, şu ana kadar yalnızca 8 resmi maçta forma giydi. La Gazzetta Dello Sport'ta yer alan habere göre; savunmasını güçlendirmek isteyen Napoli, Merih Demiral'ı gözüne kestirdi.

Merih Demiral'dan Napoli'ye yeşil ışık!

Milli futbolcuya devre arasında teklif yapacak olan Napoli, 25 yaşındaki tecrübeli savunmacıyı kadrosuna katmanın peşinde. Merih Demiral ise İtalya futboluna olan alışkanlığı nedeniyle Napoli'den gelen teklifi değerlendirecek.

Merih Demiral'ın kariyeri

Kariyerine Fenerbahçe altyapısında başlayan Merih Demiral, sarı-lacivertli ekibin alt yaş takımlarında uzun yıllar forma giydi. Daha sonra sırasıyla Alcanenense, Sporting ve Alanyaspor'a transfer oldu. Kariyerinin yükselişini ise Sassuolo'da gerçekleştirdi. Alanyaspor'a tam 8 milyon Euro bonservis bedeli kazandırarak İtalyan ekibine transfer olan Merih Demiral, burada dev kulüplerin dikkatini çekti.

Sassuolo'da forma giydiği sırada İtalya'nın ve Avrupa'nın önemli takımlarından teklif alan milli futbolcu, 20 milyon Euro bonservis bedeliyle Juventus'un yolunu tuttu. Daha sonra ise Atalanta'ya transfer olan Merih Demiral, son olarak sezon başında 16 milyon Euro bonservis bedeliyle Al-Ahli'ye transfer oldu.

Senin için hazırladığımız haberler