İtalyanlar'ın Gözdesi Gedson Fernandes! İşte Transfer Teklifi

14.06.2023 - 10:23 | Son Güncellenme: 14.06.2023 - 11:24

Beşiktaş'ın orta sahası Gedson Fernandes Avrupa'nın listesinde. Portekizli için İtalyan kulüp transfer teklifi yaptı. İşte istenen bonservis bedeli...

İtalyanlar'ın Gözdesi Gedson Fernandes! İşte Transfer Teklifi

Spor Toto Süper Lig'de sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Beşiktaş, yarışı 3. sırada bitirdi. Gelecek sezonun hazırlıklarına başlayan Kara Kartal, oyuncularına gelecek transfer tekliflerini de değerlendirecek.

Gedson, İtalyanlar'ın radarında

Siyah-Beyazlılar'ın yıldızı Gedson Fernandes, İtalyan kulüplerin listesinde yer alıyor. Serie A ekipleri, Beşiktaş'ın Portekizli orta sahasını takibe aldı.

Sarri onay verdi! Lazio, Gedson'u listesine aldı

Akşam'ın İtalyan basınından aktardığı habere göre İtalya'nın köklü kulüplerinden Lazio, Gedson Fernandes'i transfer listesine aldı. Teknik direktör Sarri ise transfere onay verdi.

İlgini Çekebilir
Sergen Yalçın'dan Fenerbahçe açıklaması: Teklif...
Habere Git

Lazio 15 milyon Euro'yu gözden çıkardı

Haberde Lazio'nun Beşiktaş'a önereceği bonservis bedeli de belirtildi. İtalyan kulüp, Siyah-Beyazlılar'a Gedson Fernandes için 15 milyon Euro ödemeye hazır.

Beşiktaş 20 milyonun altını değerlendirmeyecek

Gelecek satışın yüzde 50'sini Benfica'ya verecek olan Beşiktaş ise 20 milyon Euro'nun altında gelecek teklifleri değerlendirmeye almayacak. Ahmet Nur Çebi yönetimi, geçtiğimiz sezonun devre arasında Benfica ile Gedson için 6 milyon Euro'luk anlaşma sağlamıştı.

Gedson Fernandes'in bu sezonki performansı

Bu sezon Beşiktaş forması ile 36 karşılaşmada görev alan Gedson Fernandes, özellikle ligin son haftalarında gösterdiği performans ile rakip kale önünde tehlikeli olmaya başladı. 3 kez fileleri havalandırmayı başaran 24 yaşındaki orta saha, 7 defa takım arkadaşlarına gol pası verdi.

İlgini Çekebilir
TFF Beşiktaş'ı dinlemedi: Galatasaray ve Fenerbahçe'ye tescil
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler