İtalyanların Marcao aşkı! Dev talip

12.11.2021 - 21:21 | Son Güncellenme: 13.11.2021 - 01:00

Transfer haberleri... Serie A ekiplerinden Roma'nın ardından son şampiyon Inter de Galatasaraylı Marcao'yu transfer listesine aldı. İşte detaylar...

İtalyanların Marcao aşkı! Dev talip

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray savunmasının vazgeçilmezi Marcao bu sezon performansıyla fark yaratıyor. Brezilyalı stoper Kerem Aktürkoğlu ile yaşadığı olay sonrası 8 maç ceza almıştı. Sarı-kırmızılıların bu karşılaşmalardaki savunma sıkıntıları gözden kaçmadı.

Galatasaray'da fark yaratan oyuncu

Cimbom, Marcao’nun oynadığı UEFA Avrupa Ligi’ndeki 4 maçında sadece 1 gol yedi. Aynı şekilde ligde de Brezilyalı futbolcunun forma giydiği karşılaşmalarda hem savunma hem de oyun organizasyonu çok daha derli toplu göründü.   

Mourinho'nun Roma'sı istiyor

İşte başarılı stoperin bu performansı İtalyanların da gözünden kaçmadı. Marcao’ya önce Jose Mourinho’nun takımı Roma’nın talip olduğu haberleri çıktı. TuttoMercatoWeb ise, Inter’in de sarı-kırmızılı futbolcuyu yakından takip ettiğini duyurdu. 

Marcao, Inter'in transfer listesinde

Habere göre Simeone Inzaghi'nin çalıştırdığı son şampiyon Inter, Marcao'yu izliyor. Henüz Galatasaray ile somut bir temasa geçmeyen İtalyan devi, bu futbolcuyu transfer listesinin başında tutuyor.

'Fatih Terim'in lideri'

İtalyan medyasında transferin nabzını tutan TuttoMercatoWeb’in haberi okuyucalarıyla paylaşırken, Marcao için "Fatih Terim'in kadrosunun lideri" şeklinde bahsetmesi de gözlerden kaçmadı. 25 yaşındaki futbolcunun Galatasaray ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler