Ivan Rakitic, Edin Dzeko'nun yanına gelecek!

30.06.2024 - 19:42 | Son Güncellenme: 30.06.2024 - 20:04

Son olarak Suudi Arabistan Pro Ligi ekiplerinden Al Shabab'ın formasını giyen Ivan Rakitic, Fenerbahçe'nin golcüsü Edin Dzeko ile buluşuyor. Detaylar.

Ivan Rakitic, Edin Dzeko'nun yanına gelecek!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano, Suudi Arabistan kulübü Al Shabab'ın formasını giyen Ivan Rakitic'in transferi için temasa geçen sürpriz takımı duyurdu.

Ivan Rakitic ülkesine geri dönüyor

Romano'nun haberine göre Ivan Rakitic, ülkesi Hırvatistan'ın köklü ekiplerinden Hajduk Split'in radarında. Hırvat ekibinin, Rakitic'in transferi için somut adımları attığı kaydedildi.

Gattuso çok istiyor

Haber detayında Hajduk Split'in, yıldız orta sahanın temsilcileriyle temas kurduğu ifade edildi. Hajduk'un İtalyan teknik direktörü Gennaro Gattuso'nun da Rakitic'i kadroda görmeyi çok istediği öğrenildi.

Dzeko'ya da kancayı taktılar

Öte yandan Sport Mediaset'te yer alan habere göre; Fenerbahçe'nin Bosna Hersekli yıldızı Edin Dzeko da Hajduk Split'in radarında. Hırvat ekibinin, Dzeko ile masaya oturduğu ve teklifini ilettiği kaydedildi.

Teklifi kabul etti

Hajduk'un, Sarı-Lacivertlilerin golcüsüne iki yıllık sözleşme teklif ettiği aktarılırken, Dzeko'nun bu teklife olumlu yanıt verdiği belirtildi.

Rakitic'in Suudi Arabistan performansı

Ivan Rakitic, geçtiğimiz sezon Al Shabab formasıyla 35 maça çıktı. Rakitic bu karşılaşmalarda 3 gol ve 5 asistlik performansa imza attı.

Dzeko'dan 25 gol

Edin Dzeko ise Fenerbahçe formasıyla 46 maçta forma giydi. Bosna Hersekli golcü, bu maçlarda 25 kez ağları havalandırırken, 10 da asist yapmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler