Jack Grealish’i yumruklayan Paul Mitchell babasının evinde ölü bulundu

23.08.2023 - 21:11 | Son Güncellenme: 23.08.2023 - 21:31

2019’da İngiltere Championship'te Birmingham ve Aston Villa arasında oynanan derbi maçında sahaya girip Jack Grealish’e yumruk atan taraftar babasının evinde ölü bulundu.

Jack Grealish’i yumruklayan Paul Mitchell babasının evinde ölü bulundu

AJANSSPOR-DIŞ HABER

SkyBet Championship'te Birmingham ve Aston Villa’nın 2019’da karşılaştığı derbi maçta sahaya bir taraftarın Jack Grealish’e attığı yumruk damgasını vurmuştu. Maçın ilk yarısında sahaya atlayan taraftar hızla o dönem Aston Villa forması giyen Grealish’e arkasından yaklaşmış futbolcuya yumruk atmıştı. Paul Mitchell isimli taraftarın Mart ayında babasının evinde ölü bulunduğu ortaya çıktı. 

Grealish’e maç sırasında yumruklu saldırı

Manchester City’e transfer olmadan önce Aston Villa forması giyen Jack Grealish, 2019’da bir taraftarın saldırısına uğradı. Aston Villa – Birmingham karşılaşmasının ilk yarısında sahaya atlayan Paul Mitchell isimli taraftar direkt olarak Jack Grealish’e yöneldi. Sahaya giren taraftarı fark etmeyen 27 yaşındaki orta saha oyuncusuna arkadan saldıran Mitchell, Grealish’e yumruk attı. Maçın 67 dakikasında golü bulan Grealish, Aston Villa’nın maçı 1-0 kazanmasını sağladı. 

Fiziksel saldırıya 14 hafta hapis cezası

St. Andrew’s Stadyumu’nda gerçekleşen maçta Jack Grealish’in yumruklu saldırıya uğramasının ardından Birmingham yaşanan olayı kınadı. Saldırının ardından Grealish’den de özür dileyen ekip Paul Mitchell’in St Andrew’s Stadyumu’ndan ömür boyu menedildiğini açıkladı. Yargıya taşınan saldırının ardından Mitchell saldırı suçunu kabul etti ve 14 hafta hapis cezası aldı. Saldırgan ayrıca 10 yol boyunca futbol maçlarına katılmaktan da menedildi. Jack Grealish’e saldırdığı için 14 hafta hapis cezası alan Paul Mitchell yalnızca 4 hafta hapiste kalmasının ardından serbest bırakıldı. 

İlgini Çekebilir
Lord Grealish!
Habere Git

Saldırgan babasının evinde ölü bulundu

2019’da Jack Grealish’e saldırması ile gündeme gelen Paul Mitchell’in Mart ayında babasının evinde ölü bulunduğu ortaya çıktı. Metro tarafından aktarılan bilgilere göre Mitchell 31 yaşındaki kız kardeşi tarafından koltukta ölü bulundu. Bir polis memuru yaptığı açıklamada ailesinin Paul Mitchell’i koltukta bulduğunu ve kalp masajı yapmak için koltuktan kaldırıp yere yatırdığını söyledi. Mitchell ailesi tarafından yapılan ilk yardım müdahalesine yanıt vermedi. 

"Günde 15 şişe şarap içiyordu"

BirminghamLive, Grealish’e saldırdığı için hapse girmesinin ardından 4 hafta sonra serbest bırakılan 3 çocuk babası Mitchell’in serbest kaldıktan sonra uyuşturucu ve alkol problemleri yaşadığını aktardı. Babasına bakmak için Solihull’a taşındığı belirtilen Mitchell’in günde 15 şişe şarap içtiği son zamanlarda ise gün içinde içtiği şarap sayısını 6’ya indirdiği ifade edildi. 32 yaşındaki Mitchell’in tutuklandığı dönemde de mahkemeden alkolden uzak durması yönünde tavsiye aldığı belirtildi. 

Ölüm nedeni açıklandı

Adli tıp tarafından yapılan açıklamada Paul Mitchell ölüm nedeni de ortaya çıktı. Raporda 32 yaşındaki Mitchell’in ölüm nedeninin aşırı alkol alımı olduğu belirtildi. 

İlgini Çekebilir
Ekin-Su Cülcüloğlu, ünlü futbolcu Jack Grealish'in dikkatini çekti
Habere Git

"O yokken buralar eskisi gibi olmayacak"

Paul Mitchell’in kuzeni Lucy Mitchell, kuzeninin ölümünün ardından düzenlenen anma töreninde The Sun’a konuştu. Kuzeninin ölümünden çok etkilendiğini belirten Lucy Mitchell şunları söyledi: “Paul kesinlikle 3 çocuğuna da hayrandı. Yüzünde ne olursa olsun bir gülümseme vardı. Çok nazik bir kalbe sahipti. Ne yazık ki birçok insan tarafından özlenecek. Çok popüler bir adamdı Artık o olmadan burası asla eskisi gibi olmayacak.”

Senin için hazırladığımız haberler