Jadon Sancho ve Erling Haaland için 176 milyon sterlin

26.10.2020 - 15:41 | Son Güncellenme: 26.10.2020 - 15:42

Son dakika Manchester United haberleri... İngiltere Premier Ligi takımlarından Manchester United, Dortmund forması giyen Jadon Sancho ve Erling Haaland için 176 milyon sterlini gözden çıkardı. Detaylar haberimizde...

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester United, Almanya Ligi takımlarından Borussia Dortmund forması giyen Erling Haaland ve Jadon Sancho'dan vazgeçmiyor.

The Athletic'te yer alan habere göre; Kırmızı Şeytanlar'ın teknik direktörü Ole Gunnar Solskjaer, Sancho ve Haaland'ı uzun süredir kadrosunda görmek istiyor.

Dortmund reddetmişti

Bilindiği üzere Manchester United, Jadon Sancho için Dortmund'a 100 milyon Euro'ya yakın bir teklif sunmuş, ancak Alman ekibi bu teklifi geri çevirmişti. Ayrıca geçen sezon devre arasında RB Salzburg'dan Dortmund'a transfer olan Norveçli yıldız Haaland için de girişimler devam ediyor.

176 milyon sterlin

Haaland'ın 75 milyon Euro'ya serbest kalır maddesi bulunuyor ve bu madde ocak 2021'den itibaren aktif olacak. İngiliz ekibinin bu iki oyuncuyu kadrosuna katması halinde kasasından 176 milyon sterlinin çıkması bekleniyor.

İki oyuncunun performansı

Öte yandan Haaldn bu sezon forma giydiği 8 maçta 7 gol, 3 asist; Jadon Sancho ise 6 maçta 1 gol ve 3 asist ile oynadı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

 

Senin için hazırladığımız haberler