Jahovic: Bize pahalıya patladı

28.04.2021 - 18:21 | Son Güncellenme: 28.04.2021 - 18:24

Süper Lig’de Trabzonspor ile son dakikalarda yediği golle 1-1 berabere kalan Göztepe’de takımını öne geçiren Adis Jahovic maçtan sonra açıklama ayaptı. İşte detaylar…

Jahovic: Bize pahalıya patladı

AJANSSPOR-HABER

 

Göztepe uzun süre önde götürdüğü maçta Trabzonspor karşısında sahadan 1 puanla ayrılmanın üzüntüsünü yaşıyor. İzmir ekibinin golünü atan Adis Jahovic, "Bugün iyi oynadık, kompakt oynadık. 88 dakika önde götürdük ama bir oyuncuyu boş bıraktık ve bize pahalıya patladı” dedi. 

Jahovic: Göztepe'ye katkıya devam edeceğim

Yükselen performansına da değinen tecrübeli forvet sözlerini şöyle tamamladı: “Böyle oynamaya devam edersek kimseden korkmamıza gerek yok. Benim karakterim bu şekilde. Her zaman maksimum katkı vermeye çalışıyorum. Vücudum buna el verdiği sürece Göztepe'ye katkı vermeye devam edeceğim."

Kerim Alıcı: 2'yi bulamadık

Sarı kırmızılı takımdan Kerim Alıcı ise, "Sahada güzel bir mücadele vardı. Biz de iyi başladık, 1-0'ı bulduk. 2. yarıda kırmızı karta kadar da iyi oynadık ve lehimize döndü işler. Ama 2. golü bulamadık. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Antalyaspor maçına hazırlanacağız” diye konuştu.

Gassama'dan Nwakaeme'ye övgü

Lamine Gassama da Trabzonspor’dan mücadele verdiği rakibini değerlendirerek, “Nwakaeme gerçekten çok kaliteli bir futbolcu. Defans oyuncusu olarak ona oynamak çok zordu ve aynı zamanda çok zevkliydi” ifadaleerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler