James Rodriguez'e talip olan tek takım...

25.08.2020 - 20:45 | Son Güncellenme: 25.08.2020 - 20:45

Galatasaray son dakika haberleri. Sarı-kırmızılı takımın gündemindeki James Rodriguez hangi takıma transfer olacak? Hangi takım kadrosuna katmak istiyor? İşte detaylar...

Özgür SANCAR-AJANSSPOR

Galatasaray'ın transfer gündemine geldiğinden bahsedilen James Rodriguez'in, şu ana kadar, transferine ilgi gösteren tek takım Lazio oldu.

Lazio çekildi

İtalyanlar, Real Madrid'in gözden çıkardığı Kolombiyalı oyuncu için bir sağlık taraması yaptı. Fakat bu noktada Rodriguez'in fiziksel bir takım problemler yaşadığı bulgusunu ulaşıldı. Oyuncun, fiziksel sorunları nedeniyle sezon içerisinde istikrarlı bir biçimde oynayamadığı sonucuna Lazio bu transferden çekildi.

25 milyon Euro

Real Madrid teknik direktörü Zinedine Zidan, 29 yaşındaki oyuncuyu yeni dönemde düşünmüyor. Real Madrid onun için 25 milyon Euro satış bedeli belirledi.

Mendes görüşmelere başladı

Oyuncu yılda net 7 milyon Euro kazanıyor. Temsilciliğini üstlenen ünlü isem Jorge Mendes, İngiltere'de hisse sahibi olduğu ya da etkili olduğu kulüplerle oyuncunun transferi için görüşmelere başladı.

Katar kulüpleriyle görüşüyor

Mendes, James Rodriguez için Katar kulüpleriyle de görüşüyor. Ancak şu ana kadar Lazio dışında onun transferine gerçekten talip olan bir kulüp çıkmadı. Roma ekibi ise fiziksel problemleri olduğu gerekçesiyle Kolombiyalı oyuncunun transferinde geri adım attı.

Senin için hazırladığımız haberler