Jayden Oosterwolde: "Atmış olduğum gol için mutluyum"

08.03.2024 - 01:26 | Son Güncellenme: 08.03.2024 - 01:39

Fenerbahçe'nin, UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu ilk maçında Belçika'nın Union Saint-Gilloise takımını yendiği maç sonrası Jayden Oosterwolde konuştu.

Jayden Oosterwolde: "Atmış olduğum gol için mutluyum"

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu ilk maçında deplasmanda karşılaştığı Belçika'nın Union Saint-Gilloise takımını 3-0 mağlup etti.

"Gol attığım için çok mutluyum"

Karşılaşma sonrası Jayden Oosterwolde açıklamalarda bulundu. Yıldız oyuncu, "Gol attığım için çok mutluyum. Takımca iyi performans sergiledik. 

"Gösterdiğimiz performanstan dolayı mutluyum"

Hocamız neler istediyse sahaya yansıttık. Maça sol bek başladım. Maalesef Çağlar çıkmak zorunda kaldı, stopere geçtim. Gösterdiğimiz performanstan dolayı mutluyum. Fenerbahçe'ye ilk geldiğimde iyi değildim. 

"Her sene üstüne koyarak devam ediyorum"

Buradaki futbolu anlamalıydım. Her sene üstüne koyarak devam ediyorum. Çok iyi idmanlar yapıyoruz. Hocamız da bana güveniyor" dedi. 

Oosterwolde 2. golüne imza attı

Sarı-lacivertlilerin stoper bölgesinde yaşadığı sakatlıklar nedeniyle birçok maçta bu bölgede görev alan Oosterwolde, bu sezon 2. kez gol sevinci yaşadı. UEFA Konferans Ligi play-off mücadelesinde Twente’ye karşı da stoper oynayan Oosterwolde, Kadıköy’de fileleri havalandırmayı başarmıştı.

22 yaşındaki futbolcu, Fenerbahçe ile 22’si Süper Lig, 11’i Avrupa Konferans Ligi, 3’ü de Türkiye Kupası olmak üzere 36 maçta forma giydi.

Senin için hazırladığımız haberler