Jean Micheal Seri kadro dışı kaldı!

20.10.2020 - 20:07 | Son Güncellenme: 20.10.2020 - 20:11

Son dakika transfer haberleri... Geçtiğimiz sezon Galatasaray'da forma giyen ve yeniden transfer edilmek istenen Jean Micheal Seri Fulham'da kadro dışı kaldı. Seri'nin adı Marsilya ve Monaco ile anılırken, bu gelişme sonrası 'Tekrar Galatasaray'a transfer olur mu?' sorusu taraftarların gündeminde. İşte detaylar...

Jean Micheal Seri kadro dışı kaldı!

Geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Galatasaray’da geçiren Jean Michael Seri, sezon sonu Fulham’a dönmüş, sarı - kırmızılı takımın yıldız orta sahayı yeniden transfer etme çabaları ise sonuç vermemişti.

Londra ekibi bu sezon Premier Lig'de forma giyecek 25 kişilik kadrosunu duyururken, 29 yaşındaki futbolcuya lisans çıkarmadı. 

Terim Seri’yi yeniden istemişti

Fildişi Sahilli orta saha, kiralık olarak forma giydiği Galatasaray’da geçtiğimiz sezon 37 maçta süre alırken 2 gol 4 asistlik performans sergiledi. Sarı- kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim, Seri’nin yeniden kiralanmasını istemiş ancak çalışmalar sonuç vermemişti. 

Fransız ekipleri devrede

Nice, Seri’yi transfer etmek için uzun süre beklemiş ancak daha sonra kararını Lyon'dan Jeff Reine-Adelaide'den yana kullanmıştı. Marsilya ve Monaco’nun, yıldız futbolcuyu transfer etmek için çalışmalarını sürdürdüğü kaydedildi. 

Senin için hazırladığımız haberler