Eski Beşiktaşlı Jeremain Lens'ten olay itiraf: ''110 kiloydum''

05.03.2024 - 17:09 | Son Güncellenme: 05.03.2024 - 17:18

Bir dönem Süper Lig devleri Fenerbahçe ve Beşiktaş formaları giyen Jeremain Lens, Türkiye'de futbol oynadığı döneme dair açıklamalarda bulundu. Detaylar...

Eski Beşiktaşlı Jeremain Lens'ten olay itiraf: ''110 kiloydum''

AJANSSPOR HABER

2016 yılında Fenerbahçe formasıyla Süper Lig'e 'Merhaba' diyen Jeremain Lens, Fenerbahçe'de gösterdiği performans sonrası sezon sonunda Beşiktaş devreye girerek yaklaşık 4.5 milyon Euro'ya bonservisi ile transfer etmişti. Siyah-Beyazlılarla beklenen performası gösteremeyen ve kadro dışı da kalan Lens, Fransa 3. Ligi'nde forma giyiyor. Hollandalı oyuncu Süper Lig'de oynadığı döneme dair açıklamalarda bulundu. Detaylar...

Önce kiralık sonra bonservis

Fenerbahçe'de gösterdiği performans sonra Hollanda Milli Takıma kadar yükselen Jeremain Lens, kiralık sözleşmesi sona erince Kanarya'dan ayrıldı. 2017 yılında transferin son günlerinde araya giren Beşiktaş, hücum oyuncusunu 1 yıllık kiralık ve satın alma opsiyonu ile kadrosuna kattı. Daha sonra yaklaşık 4.5 milyon Euro ödenerek bonservisi alınmıştı.

Karagümrük'te kiralık oynadı 3. Lig'e gitti

Beşiktaş forması altında Fenerbahçe'de oynadığı dönemdeki kadar başarılı olamayan Jeremain Lens, 2021 yılında Fatih Karagümrük'e kiralanmış ve ardından bedelsiz olarak Fransız ekibi Versailles'e transfer olmuştu.

''Orada olmak istemeyen, antrenör atandı''

Hollanda basınına özel bir röportaj verdi ve Beşiktaş'ta kadro dışı bırakıldığı dönemle ilgili açıklamalarda bulundu. Lens, "Aslında orada olmak istemeyen, bir dizi harika oyuncuyla çalışmak zorunda olan bir antrenör atandı. Bunu şu şekilde görmelisiniz: Birinci saha iyi, ikincisi biraz daha kötü ve üçüncüsü de aslında normalde kullanılmıyor çünkü yeterince iyi değil. O zaman biz de 3 numaralı sahaya yerleştirildik." dedi.

Son senemde 110 kiloydum''

Beşiktaş'ta kadroya giremeyen altyapı takımı ile antrenmanlara çıkan Lens, son senesinde kilo aldığımı itiraf etti. Hollandalı oyuncu, "Spor salonunda, bir noktada telefonunuzla daha fazla ilgileniyorsunuz. Sonra dışarı çıkıp bir süre yürüyorsunuz. Bu daha çok mesleki bir terapi. Bu aşamada kendimi biraz serbest bıraktım. Tartıya çıktığımda 110 kiloydum. Çok şişman bir göbek ya da şişkin bir kafa kazanmış değildim." dedi.

Kariyerine Fransa Ulusal Lig 1 (3. Lig) ekibi Versailles'te devam eden Lens'in sözleşmesi Haziran ayında sona erecek.

Senin için hazırladığımız haberler